Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Bjarne Jensen, Hedensted er tilbage i Legend Cup

Legend Car 
23/08/16 

I hans professionelle liv hedder hans hjemmeside ” nulrust.dk. Men da han sidste søndag returnerede til motorsportens helt store publikumsklasse, Legend Cup, var han nok selv en smule ” rusten” smiler den erfarne racerkører og undervognsbehandler Bjarne Jensen fra Hedensted.
 

” Jeg elsker simpelthen den sport så meget, at jeg bare ikke kan slippe den.” Efter et par sæsoner i en Golf GTI i Yokohama Super Cup er han nu tilbage i Legend Cup, hvor han deltager i de sidste afdelinger i år.

”Legend Cup er bogstaveligt den lille store klasse”, fortsætter Bjarne Jensen. ”Bilerne er små, men til gengæld er deltager antallet stor”. Det er tillige en ren rugekasse for unge kørere med talent til de større klasser. Jeg synes det er hamrende sjovt at køre med her fordi der virkelig bliver gået til stålet. Men indrømmet. Jeg skal i langt bedre form og have racet ind under huden igen, hvis jeg skal tage konkurrencen op med de kørere, der allerede er et godt stykke inde i sæsonen."

"Med op til 30 deltagere i klassen, er der virkelig kamp om placeringer. Til stor fornøjelse for publikum, men også for os som kørere. Jeg må nok erkende, at jeg ikke kommer til at kæmpe om topplaceringer i år. Det er køredragten nok for ”lille” til, griner Bjarne Jensen til slut. Jeg tager det som en stor oplevelse og en forberedelse til næste sæson.

Bent Christensen for Bjarne Jensen, Legend Cup


Læs mere om:
  • Bjarne M. Jensen
  •