Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Zandvoort – en weekend til glemmebogen

Formel 4 
22/08/16 

Weekendens tre løb i formel 4 – er til glemme bogen.
Efter at bilen i træningen havde føltes som den kørte på regn dæk – blev det ikke bedre til tidtagningen, hvor Nicklas N opnåede en lidet flatterende 20 plads.
 

Efter tidtagningen skilte Neuhauser Racing bilen ad – og man fandt fejlen…. En af de bageste støddæmpere klemte og var virkningsløs, derfor kørte bilen dårligt.

En startplacering som nr. 20- kun 5/10 sek. bag den mesterskabsførende Mawson – viser hvor tæt feltet er i Formel 4.


(Foto: Racing for Nicklas N)

De to første løb lørdag der blev kørt i tørvejr gav henholdsvis en 16 plads og en 11 plads, hvad var vigtigere var placering i den interne Rookie Mesterskab .. her blev Nicklas Nielsen nr. 7 og 6, hvilket stadig gav gode point på kontoen. I søndagens løb der blev kørt i regnvejr –blev stoppet med det røde flag efter 5 omgange , her opnåede Nicklas N, en 15 plads – samt en 7 plads i Rookie mesterskabet. I løbet blev der kun givet halve point pga. den tilbagelagte distance.

Før sidste afdeling af mesterskabet fører Nicklas Nielsen rookie mesterskabet med 20,5 points, før sidste afdeling der køres på Hockenheim den 1 & 2. oktober.

Nicklas Nielsen sagde efter løbet:
”En weekend som jeg hurtigst muligt vil glemme. På grund af de problemer vi havde i træningen fik vi desværre aldrig fundet den rigtige set up, da vi måtte bruge lørdagens første løb til at finde et fornuftigt set up. Min Placering i løb 2 viser at det begyndte at fungere. Desværre regnede søndagen væk, og vi fik kun kørt race over ca. 2 omgange … resten var bag safetycar.”

"Nu ser jeg fremad til næste uge hvor jeg af Audi er inviteret til Lausitzring til 3 dages test med Audi R8 af Audis Sport Racing Academy.”

Næste gang Nicklas Nielsen skal køre løb er ved Audi TT Cup på Nürburgring i weekenden d. 9. – 11. September.

Den samlede stilling ADAC Formel 4
1. Joey Mawson 324
2. Mick Schumacher 285
3. Mike-David Ortmann 223
4. Kim Luis Schramm 163
5. Thomas Preining 143
6. Jannes Fittje 125
7. Juri Vips 108
8. Nicklas Nielsen 102

Rookie Mestersskabet
1. Nicklas Nielsen 282
2. Juan Manuel Correa 261,5
3. Juri Vips 243
4. Felipe Drugovich 239

Racing for Nicklas N


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Zandvoort
  • 21/08/16 - Zandvoort - Formel 4
  •