Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Pole til Kevin Estré og David Jahn til søndagens løb

ADAC GT
Masters 

21/08/16 

Med et forspring på 0.878 sekunder sikrede Kevin Estré og holdkammerat David Jahn (KÜS TEAM75 Bernhard) den bedste startposition til søndagens løb i ADAC GT Masters på den historiske bane i Zandvoort. Omgangstiden i deres Porsche 911 var 1.49,749 minutter.
 

Det kører i øjeblikket rigtigt godt for Kevin Estré i ADAC GT Masters og med sin pole position til løbet på søndag øger franskmanden sine chancer for at få titlen.


Kevin Estré / David Jahn
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Ved siden af Estré starter Frédéric Vervisch og Christopher Haase (Montaplast by Land-Motorsport) i Audi R8. Anden række består af Norbert Siedler og den lokale helt Jaap van Lagen (HB Racing WDS Bau) i Lamborghini, foran Connor De Phillippi og Christopher Mies (Montaplast by Land-Motorsport) i Audi R8. Det er bestemt ikke en dårlig udgangsposition for Land-Motorsport, da Keilwitz og Gounon (Callaway Konkurrence) kun kvalificerede niende.

Rolf Ineichen og Christian Engelhart (BRT Grasser Racing Team) i Lamborghini, kørte tredje hurtigst, men får en ti positioners straf for en undgåelig kollision. Den tredje række på grid er besat af den regerende mester Sebastian Asch og Luca Ludwig (AMG-Team Zakspeed) i Mercedes-AMG og Luca Stolz og Mirko Bortolotti (GRT Grasser-Racing-Team) i Lamborghini Huracán.


Nicolai Sylvest / Nikolaj Rogivue
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicolai Sylvest og Nikolaj Rogivue starter løbet fra en 20. startposition.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 21/08/16 - Zandvoort - ADAC GT Masters
  •