DTM

Tredobbelt triumf for Mercedes i Moskva

DTM
20/08/16

DTMFaktisk var det firdobbelt for de 4 første over målstregen var alle Mercedes biler. Det var Robert Wickens der kørte først over stregen og dermed vandt løbet.
Samtidigt med sejren, overtog han den midlertidige føring i mesterskabet. Robert Wickens vandt med næsten 11 sekunder til Paul Di Resta og Gary Paffett.

Det var næsten stormflod på banen da løbet skulle køres, og det blev da også starter efter SC. Efter tredje omgang valgte man at give løbet frit.

Robert Wickens
(Foto: DTM Media)

Robert Wickens tog faktisk føringen straks efter at starten var givet frit fra pole sætteren Gary Paffett. Og mod løbets slutning gjorde Paul Di Resta det samme ved Gary Paffett der dermed blev forvist til løbets tredjeplads.

Mattias Ekström

Bedste Audi kører blev Mattias Ekström der kom i mål på femtepladsen foran BMW køreren Maxime Martin.

Kampen om titlen er ikke blevet mindre spændende. Robert Wickens fører med 108 points foran Marco Wittmann med 105 points og Jamie Green med 104 points. Edoardo Mortara og Paul Di Resta kommer som de næste - begge med 92 points.

Weekendens andet løb køres i morgen søndag kl. 12,00 og kan ses på tv-stationen ARD.