Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Successfuld weekend for Johan Schwartz i Utah

World Challenge 
20/08/16 

Det blev en god weekend for Johan Schwartz og Shea Racing ved Pirelli World Challenge Series løbet den 12.-13. August på Utah Motorsports Campus. Det var første løbsweekend for bilen, og den viste sig hurtig lige fra den forlod traileren. Schwartz og hans team havde et par gode træningskørsler, hvor de eneste justeringer var lufttrykket i dækkene, og hvor der blev mulighed for at følge motor-temperaturen i både ren luft og i trafik.
 

Ved kvalifikationen til fredagens løb sluttede top seks alle inden 0,7 sekund af hinanden. Schwartz kvalificerede på sjette position til den rullende start, blot 0,3 sekunder efter andenpladsen. Schwartz mistede fjerde gear i nogle sving og pressede bilen til sin grænse. Det var nok til at holde fjerdepladsen, men ikke nok til at overhale de førende, og kæmpe om de podieplaceringer, som Schwartz og Shea Racing vidste at de kunne opnå.

Mellem løbene, ændrede holdet lidt på bilens setup og optimerede på bilen. Deres indsats viste sig ved lørdagens løb, hvor Schwartz kunne hjemkøre en andenplads, mindre end to sekunder efter den førende Jason Wolfe. Schwartz' hurtigste omgang på 2:14,407 overgik Mazda Miata-køreren Joey Bickers med 0,002 sekunder.

"Seamus, Jeff og Nick gjorde et stort stykke arbejde med forberedelse af bilens og dens setup", sagde Schwartz efter løbet. "Det er bilens første løb, og jeg var imponeret over hvor hurtig den er lige fra starten af. Et par tweaks mere og bilen skal nok bringe mig op på toppen af podiet. Shea Racing har et sjovt, organiseret og hårdtarbejdende team. Det var en fornøjelse at køre med dem. "

Podieplacering var også en gevinst for sponsorerne: HeelToe, CAS Group, Bubba Burger, Instrumart, Diamond Creek Water, Scimentis Company, og PCAP: Prostate Cancer Awareness Project.

JohanSchwartz.com


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  •