Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Anders Fjordbach tilbage på Nürburgring

Langstreckenpokal 
19/08/16 

På Lørdag d. 20 august køres 6 afdeling af det tyske VLN mesterskabet på den berømte Nürburgring – også kaldet ”det grønne helvede”.
Efter sejr med deres AUDI R8 GT3 ved de to første afdelinger med hans Tyske medkører Frank Stieppler, førte de to team kammerater hos Audi team Phoenix det prestigefyldte mesterskab.
 

Pga. af deres engagement i andre mesterskaber måtte det succesrige duo springe de næste 3 afdelinger over. Dog startede den Team Danmark/DASU støttede Anders Fjordbach sammen med tyske Marc Basseng ved VLN 4, desværre udgik de fra en stærk 3 plads på en af de sidste omgange da Marc Basseng Aqua planede af banen.

Ved VLN 6 der køres over 4 timer – er det den klare mål sætning for den stærke dansk/tyske duo igen at kører på podiet.

Om sine forventninger til løbet siger Anders:
”En ting ligger fast jeg tager til Nürburgring for at yde top præstation, hvis både Frank og jeg rammer vores top niveau ? så er alt muligt Der er super mange stærke kørerbesætninger, de vil også op på det øverste trin af podiet. Vi går ind til løbet med stærk tro på os selv og teamet Samtidig glæder vi os til at forsvare vores titel som favoritter.”

Som optakt til løbet siger Ernst Moser Team Chef Hos Audi Sport Team Phoenix:
”Med glæde og store forventninger forbereder vi os på 6 løb til VLN Langstreckenmeistershaft , det igen er lykkes os at få vort succesrige kørepar fra de to første løb Anders Fjordbach og Frank Stippler til start sammen. Desværre var der mange løb i andre internationale serier hvor de begge deltager der gjorde at de ikke kunne deltage. Jeg tror at Anders og Frank begge er højt motiveret, og jeg forventer hurtige omgangstider, med det klare mål at vi slutter på podiet.”

High Class Racing

Peter Utoft


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Nürburgring
  • 20/08/16 - Nürburgring - Langstreckenpokal
  •