Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - NEZ

En blandet fornøjelse for Magnus Dall…

Rallycross - NEZ 
19/08/16 

NEZ, Nordisk European Zone løbet på Nysum Banen blev en blandet fornøjelse for unge Magnus Dall.
Magnus lagde ud med at sætte 3. hurtigst tid i den frie træning, hvilket også var en positiv overraskelse for ham selv…
”jeg var mega tændt til denne weekend, men troede absolut slet ikke jeg havde den speed allerede fra træningen, men alt fungerede perfekt på bilen, så det var bare en rigtig god start på løbet” siger han.
 

De 3 indledende heat forløb også helt efter bogen, dog satte Magnus nogle sekunder til i 2. heat efter en noget mislykket start, men fik igen i 3. heat kørt en rigtig fin tid.

Det lykkedes da også at kvalificere sig til semifinalen, hvor de 12 hurtigste kørere, efter de indledende heats deltager i. De 3 bedste fra hver af de 2 semifinaler går så videre til den endelige finale.

Magnus fik også en rigtig god start og lå 3`er efter starten……..og dermed rigtig godt på vej til finalen….men desværre er der en Russisk kører der løber tør for talent, og kører Magnus af banen....desværre så voldsomt at hele højre baghjul mm bliver flået af bilen, og dermed stopper semifinalen for Magnus der 

”jeg er rigtig skuffet over ikke at komme videre til finalen, og kan ikke forstå at det er nødvendigt at køre på den måde…..jeg gav den nødvendige plads til den russiske kører, men alligevel vælger han at køre mig direkte af…..vi skal selvfølgelig kæmpe hårdt om finale pladserne, men det skal være på en fair måde” slutter en skuffet Magnus Dall.

Der venter nu en større reparation på bilen, inden Magnus skal deltage i Rallycross Challenge Europe løbet på Autodrom Sosnová banen i Tjekkiet den 24/25. September.

Mere info og billeder kan ses på FB/DallRacing !

Dall Racing


Læs mere om:
  • Nysum
  • 14/08/16 - Nysum - Rallycross - NEZ
  •