Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Begivenhedsrig weekend for Lasse M. Sørensen

Yokohama
SuperCup 

18/08/16 
Yokohama

Den unge Hammelkører startede på både hjemme- og udebane
I forgangne weekend hoppede Lasse M. Sørensen nærmest fra den ene racerbil til den anden, da han var til start i to forskellige løb i to forskellige lande. Fredag aften var han for første gang til start i det traditionsrige rallysprint i Fårvang, og så snart sidste heat var kørt, satte han sig i en personbil for at køre til Norge, hvor han deltog i en afdeling af Yokohama Super Cuppen.
 

”Jeg nåede lige frem til banen, inden vi skulle køre varm up,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Vi manglede lidt, da det var vådt, men jeg kan rigtig godt lide banen, og heldigvis havde vi fundet en god tørvejrsopsætning til bilen.”


(Foto: Lasse M. Sørensen)

”Jeg var hurtigst i tidtagningen, hvor det var tørvejr, og så tog jeg en andenplads og to sejre i de tre løb, så det var rigtig godt.”

Fredag aften fik Lasse M. Sørensen så sin rallydebut i Fårvang, hvor han sad bag rattet af en Opel Adam, der er bygget op til deltagelse i den mindste klasse for Micro Rally Cup-biler. Tre heats skulle der køres, og i det første var debutanten meget tæt på at ramme en af de betonklodser, som omgiver hastighedsprøven.

”Det var meget tæt på, at jeg ramte noget, for det var glat, og jeg bremsede lidt for sent,” siger han. ”Det var sjovt at prøve at køre i Fårvang, når jeg nu har været tilskuer så mange gange. Jeg ville naturligvis gerne være hurtigst af Micro Cup-bilerne, og det var jeg.”

Allerede i den kommende weekend skal Lasse M. Sørensen i aktion igen. Så stiller han op i sit første lange rally, Sydhavsrally på Lolland.

”Jeg vil bruge det løb til at få noget træning og få noget erfaring i rally og lære det stille og roligt. Det er planen. Og selvfølgelig glæder jeg mig til at komme ud at prøve at køre et rigtigt rally,” slutter Lasse M. Sørensen.

Lasse M. Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/08/16 - Rudskogen Motorsenter - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: