Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Ikke utilfreds med weekenden

Legend Car 
17/08/16 

Selv om der var nogle ting som ikke spillede helt som det skulle, så var Kevin Verner og ARTS ikke helt utilfreds med weekenden.
Der kom flere point på kontoen og Kevin havde et fantastisk race på Ring Djursland.
 

Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner mente de havde fundet det rigtige race set up til Ring Djursland i regnvejr, så gik det ikke optimalt. Det blev til en plads som nummer syv i kvalifikationen.

Med den omvendte startrækkefølge skulle Kevin starte som nummer fjorten. Han kørte et rigtig flot løb og kæmpede sig godt frem i feltet. Til sidst var han dog presset at en konkurrent, men fik dog en sejr.


Weekendens første blev vundet
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens andet løb blev ikke mindre spændende. Kevin startede som nummer tre og fra starten fik han hård konkurrence, men på det sidste omgange ramte hans konkurrenter hinanden, og så fik Kevin lidt luft og kunne køre endnu en førsteplads hjem.


Andet løb var en tæt kamp men blev også vundet
(Foto: Motorsporten.dk)


Andet løb var en tæt kamp men blev også vundet
(Foto: Motorsporten.dk)

Til weekendens sidste løb var alle de hurtige kørere med helt fremme. Fra en andenplads i starten skulle han kæmpe meget hårdt for at få en sejr i et løb, hvor der blev kørt tæt, men retfærdigt.


Løb tre var også tæt
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det var sjov race og vi havde alle respekt for hinanden. Vi ramte ikke hinanden og vi kørte meget tæt i sidste løb” fortæller Kevin Verner og forsætter:
”Jeg siger tak og har stor respekt for mine konkurrenter. Vi kunne køre meget tæt race uden ballade – tak for det drenge” slutter Kevin

Nu ser ARTS og Kevin Verner frem mod Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den 28 august. Her vil de glæde sig til at ønske sponsorer, venner og familie velkommen til en fantastisk motorsport arrangement.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Legend Car
  •