Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CarBuddii SSC på Rudskogen

Special Saloon 
17/08/16 

CarBuddii SSC havde 12 tilmeldte biler til løbet på den flotte kuperede bane i Norge, og de fik kamp til stregen i et felt med mange lokale norske deltagere.
Den helt store vinder i Norge var Hans Hartmann i Honda Accord. Han kunne tage hjem fra Norge med 112 point, hvilket var det maximale der kunne opnås.
 

Det betyder, at han har lagt sig meget klart i spidsen i det samlede mesterskab, med hele 82 points margin ned til Nils Davidsen på andenpladsen. Også det norske TV, der var tilstede på banen, opdagede Hans Hartmann. Her fik Hans øvet sit nordiske sprogøre i et interview, hvor han bl.a. roste nordmændene for det meget flotte motorsportsanlæg i Rudskogen.


Hans Hartmann har lagt sig klart i spidsen i kampen om det generelle mesterskab i år
(Foto: Keld Dohm)

Super Touring var klart den bedst repræsenterede division i Norge, hvor bl.a. Peter Mikkelsen i Porsche 944 og Louise Frost i en Citroën DS3 deltog som gæstekørere. I lørdagens heat 1 lykkedes det faktisk for Louise at køre sig frem til P2 i Super Touring divisionen umiddelbart foran Bjarne Mortensen i Peugeot 407. Om søndagen var Bjarne Morten dog klart den næst hurtigste i divisionen efter suveræne Hans Hartmann, og han scorede så mange point, at han nu kan indtage andenpladsen i Super Touring mesterskabet.

I GT-B divisionen var der duel mellem Nils Davidsen i Porsche GT3 og Klaus Nielsen i BMW, og de havde flere gode kampe i heat 1 og 2. Til heat 3 måtte Klaus lade sig falde tilbage, da hans motor tabte olietryk, så han blev nødt til at tage den meget med ro og blot køre pointene hjem.


Nils Davidsen og Klaus Nielsen havde en flot duel på banen i Norge
(Foto: Keld Dohm)

Per Frost i Super-GT havde en rigtig flot weekend. Om lørdagen på en meget våd bane var han med sin Forza Ferrari 458 den absolut hurtigste mand. Han tog den generelle heatsejr foran alle de lokale nordmænd, og det i et felt med omkring 20 af de absolut hurtigste racerkørere i Norge. I tørvejr om søndagen måtte han dog erkende, at han ikke helt kunne følge med de hurtigste, og efter heat 2 lørdag formiddag, hvor han sluttede på en respektabel P6, var hans eneste kommentar: ”Hold kæft de kører stærkt i dag”. Rune Ydstebø i Corvette vandt duellen med Per om søndagen og han haler dermed ind på Per Frost i mesterskabet for Super-GT divisionen.


Rune Ydstebø og Per Frost diskuterer løbet efter heat 3 – noget tyder på at de syntes det var et godt løb
(Foto: Keld Dohm)

I Extreme divisionen var Andreas Kjærgaard klar med sin Porsche 911 GT1 Replica, men motorproblemer gjorde desværre, at weekenden allerede var slut for Andreas efter tidtagningen.

Næste løb for CarBuddii SSC er Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den 26. – 28 august, og traditionen tro er det en weekend, hvor der kommer rigtig mange og deltager i SSC, så der bliver noget at se frem til.

CarBuddii SSC
www.specialsalooncar.dk

Keld Dohm


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/08/16 - Rudskogen Motorsenter - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her