Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kevin Rossel tæt på det øverste trin!

Danish
Supertourisme
Turbo 

16/08/16 

Det kan vel siges at Kevin denne weekend på Djursland vandt 2. pladsen men desværre tabte 1. pladsen.
Konstant gennem hele weekenden var Kevin hurtigst i Danmarks nye Superklasse DST. Fra første træning satte Kevin sig på løbet, med de absolut hurtigste tider, som også blev overført til en Pole position i tidtagningen foran Michel Nykjær.
 

Efter de indledende heat der var disponeret helt perfekt, var Kevin klar som master til Finalen.

Desværre resulterede for meget hjulspind i starten, at Kevin blot kom fra starten fra en P4, og Michel fik desværre et forspring på omkring 3 sekunder, inden Kevin fik sig kæmpet op på anden pladsen.

Herefter gik en stærk offensiv ind på at hente Michel, men desværre kan man sige, var løbet et par omgange for kort, men Kevin nåede at reducere de 3 sekunders forspring til lige omkring 1 sekund.

En yderst flot sejr til Michel, men jeg er super glad for min 2 plads, og hvor jeg igen fik vist at jeg er en af feltets hurtigste kørere.


(Foto: Ib Trebbien)

Nu glæder jeg mig vildt til Night Race d. 3 september, hvor jeg sidste år kom først over målstregen, men desværre fik en tidsstraf. Dette skal helt klart revancheres slutter Kevin.

Peter Rossel


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •