Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - NEZ

Nordeuropæisk Mesterskab på dansk grund

Rallycross - NEZ 
16/08/16 

I weekenden den 13. – 14. august blev der kørt NEZ (North European Championship) på Nysum banen ved Hobro.

Peder T. har i år valgt kun at køre den danske afdeling af de i alt 4 løb i NEZ cup’en.
 

Der er kørere fra 8 forskellige nationer, så der vil være masser af nye konkurrenter at dyste imod, og Peder kan derfor bruge løbet som en god træning inden næste DM løb.


(Foto: Hoffmann Foto)

Lørdag kørtes de to første indledende heat. Her tager Peder to 3. pladser, efter han i det første heat var lidt for langt ude i det bløde sand, og i det andet heat fik han ikke ordentlig greb på asfalten i svinget inden mål og blev overhalet af to nordmænd.

Tredje indledende heat køres søndag, hvor Peder er flyvende fra start. Efter et meget hurtigt heat kommer han ind på en flot 2. plads, og er nu klar til at holde i forreste række i finalen.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder kommer flot fra start og efter lidt tumult i første sving, hvor Erling Krog er ude og hilse på sandkassen, kommer Peder ud af støvet som nummer 2. Denne position holder han, indtil han laver en mindre kørerfejl, hvor han får bremset for sent ned i et sving og selv kommer ud i lidt grus og hermed ender han på en lidt ærgerlig, men trods alt godkendt 3. plads.

Volvo’en har fået lille et tryk i fronten og skal nu hjem og rettes ud inden teamet tager den med til Motorfestival 2016 i Vandel, hvor den skal vises frem.

Herefter er Peder og temaet klar til næste DM løb på Ørnedalsbanen ved Sæby den 27. august.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Nysum
  • 14/08/16 - Nysum - Rallycross - NEZ
  •