Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Sejr er en fantastisk følelse.

Formel Ford - DK 
15/08/16 

Sådan!
Sejr er en fantastisk følelse. En følelse man bare ønsker mere af. Og Frederik har da også tænkt sig at følge op på weekendens succes.
 

Næsten alt var perfekt.
Som skrevet tidligere, så var sommerpausen ikke blevet brugt på bare at ligge ved poolen. Frederik har været meget ihærdig med at passe sin fysiske træning og har fået kørt en del i simulatoren. Og han har også arbejdet meget med det mentale. Og så har han jo også fået testet Formel 4. Og på Ring Djursland viste det sig at give pote. Frederik ankom til banen fredag, fuld af fortrøstning. Og her blev der socialiseret med teamet, der var glade for igen at være samlet.


Frederik Vesti
(Foto: 71media.dk)

Lørdag var så dagen hvor det skulle gå løs, først med træning, så tidtagning, og derefter et enkelt heat. Og søndag var der så to heats. Og lad os sige, at næsten alt forløb perfekt i denne weekend. Det blev til to 1. pladser og et enkelt heat, hvor Frederik udgik.

Et dygtigt team er den halve succes.
Fredagens to træninger forløb planmæssigt, med Frederik med fremme blandt de forreste. Men fokus var ikke på den bedste tid, men mere at få det hele til at virke perfekt. Under tidtagningen var det regnvejr, og det bekom Frederik godt. Han startede langsomt ud, fik varmet dækkene godt op, og langsomt blev tiderne bedre og bedre. Flere af konkurrenterne kørte af i tidtagningen, og det understreger at der blev kæmpet til grænserne. Således gik det også for Frederik. Han havde 2. bedste tid, og følte at den sidste omgang var perfekt, så han pressede alt hvad han kunne, med det resultat at han røg af, og skadede bilen en del. Og med kun godt to timer til første heat, havde teamet travlt. Men de fik bilen klar, og fik lavet opsætning så perfekt, at Frederik førte fra start til mål. Første sejr for teamet og jublen var stor.

En søndag med op og nedtur.
Søndag skulle Frederik så forsøge at gentage succesen, og helst to gange. Første gang lykkedes missionen også. Efter en lang og flot kamp med sin gode ven Christian Rasmussen, kørte Frederik først over stregen, til teamets hyldest.

3. heat så også lovende ud, indtil næstsidste omgang. Her lå Frederik nr. 3, og havde fat i de to forreste. Men midt i et sving flækkede fælgen, og hjulet røg af. Frederik slap dog uden skrammer, og bilen ligeså.


Teamet på arbejde
(Foto: 71media.dk)

Men alt ialt en fantastisk weekend der viser, at nu er vi der hvor vi gerne vil være. Vi kan næsten ikke vente med at komme til grandprixet på Jyllandsringen, om små 14 dage.

“Jeg ønsker at sige stort tak til mit team, og alle mine fantastiske sponsorere. I gør dette muligt, og jeg er glad for endelig at kunne betale tilbage på bedste vis” (Frederik Vesti)

- Strive For Greatness -

Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •