Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Bisted tog andenplads i klassen, men blev bedst i finalen

Rally 
15/08/16 

Jesper Bisted og Arly Larsen måtte i den grad kæmpe for placeringerne, da de fredag aften var til start i Birch / Tvilum Rallyshow i Fårvang.
Fire gange var de ude at køre på rallysprintbanen, og tre gange var de hurtigste mandskab i klassen for de tunede biler op til 1,6 liter.
 

I den ordinære konkurrence måtte de dog tage til takke med den samlede andenplads i klassen, men da det gjaldt finalen, kunne konkurrenterne ikke slå dem.

”Det var rigtig spændende, og vi var vel fem biler, som lå indenfor et sekund i de forskellige heats,” siger Jesper Bisted. ”Jeg er naturligvis lidt træt af, at jeg måtte nøjes med en andenplads i klassen, men Rasmus Sørensen, som slog mig, kørte stærkt. Til gengæld slog vi ham og alle de andre 1600-biler i finalen.”


Jesper Bisted og Arly Larsen var hurtigst i klassen i finalen
(Foto: Bisted Motorsport)

Da resultatet af de tre indledende heats var talt sammen, manglede Jesper Bisted otte tiendedele i at slå Rasmus Sørensen, mens han sammenlagt sluttede næsten et sekund foran Jacob Madsen. Det første af de tre heats, der blev kørt, foregik på våd asfalt.

”Det var, hvor det var lidt fugtigt i starten. Her ramte vi rigtigt med de rigtige dæk, men andet heat tabte vi til Rasmus, fordi vi satte hårde fordæk på, og det skulle vi ikke have gjort,” siger Jesper Bisted. ”I tredje heat var jeg så heldig, at Jacob Madsen lige kom ud foran mig, for så kunne jeg jagte ham, og det gik der lidt sport i. Og vi slog ham.”

Det gjorde Jesper Bisted og Arly Larsen også i finalen, hvor de sluttede på en generel femteplads og blev bedste 1600-bil foran Jacob Madsen.

Rallysprintet var også første test med de nye DMack-dæk på den hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600.

”Vi lagde ud med de gamle og velkendte dæk for at få en fornemmelse af underlaget, men så kørte vi på de nye dæk,” siger Jesper Bisted. ”Dem skulle vi have haft på fra starten af!"

Bisted Motorsport
www.Bisted-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Fårvang
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •