Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

En til glemmebogen

Danish
Supertourisme
Turbo 

15/08/16 

Sommerferien var slut og Frederik Nymark og Nymark Racing teamet var klar til sæsonens anden halvdel. Frederik havde glædet sig til løbet på Ring Djursland, men det skulle vise sig at ikke alting gik som planlagt.
 

Efter nogle gode træninger i løbet af lørdag formiddag, skulle kvalifikationen køres lørdag eftermiddag og her startede det, der skulle vise sig at være en noget uheldig weekend.

Da bilen skal til at køre ud af pitten, vil den ikke starte. Af uforklarlige årsager er batteriet fladt. Teamet får hurtigt sat noget strøm på og så er der liv i motoren. Da bilen så sættes på jorden med de indbyggede donkrafte, knækker der et beslag i bagtøjet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nu skal der arbejdes hurtigt, for kvalifikationen er i fuld gang og tiden går. På rekordtid får teamets dygtige mekanikere skiftet beslaget og Frederik bliver sendt på banen. På trods af den stressede situation, holder Frederik hovedet koldt og køre sig til sjetteplads på brugte dæk.

Den opnåede sjetteplads i kvalifikationen bliver vekslet til en startplacering som nummer tre til første løb. Fra tredjepladsen får Frederik Nymark faktisk en god start, men i andet sving bliver han presset lidt aggressivt af en konkurrent og selv om han gøre hvad han kan, rammer de to til sidst hinanden. Ved sammenstødet bukker bilen en sporestang og selv om den unge racerkører kæmper med bilen, bliver han kun nummer tolv.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nummer tolv er også Frederiks startplacering i andet løb. På trods af lidt tumult i starten af løbet, kæmper Frederik sig frem som nummer seks og satte samtidig hurtigste omgangstid i løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

De to resultater fra løb et og to betyder at Frederik Nymark skal starte som nummer ti i finaleløbet. Her får han en fornuftig start og kæmper sig frem i feltet, men kommer så bag en af seriens andre unge talenter. Konkurrenten gør sit arbejde og holder Frederik bag sig nogle omgange. Selv om der er hård kamp i serien, lykkes det Frederik at køre bilen frem til målflaget som nummer fem.

Selv om det ikke var en optimal weekend, var der lyspunkter både på og uden for banen. Inden løbene gik i gang fik Nymark Racing nemlig besøg af en gammel ven af både teamet og familien. Den danske Red Bull mekaniker Ole Schack havde en fri weekend fra Formel 1, valgte at besøget teamet hvor han første gang fik bekendtskab med en racerbil.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Det var rigtig hyggeligt at Ole kiggede forbi. Jeg har jo kendt ham siden jeg var dreng. Han har jo travlt med sit job hos Red Bull, så vi ser ham ikke så tit. Han havde faktisk et par tekniske inputs vi kan arbejde med og så er det jo lidt ØV jeg ikke ku' gøre det bedre i weekenden.” fortalte Frederik Nymark efter sidste løb.

En anden solstrålehistorie i weekenden var teamets to andre kørere, de kører i AM klassen og for dem havde det været en fantastisk weekend. I Finaleløbet sluttede Nicole og René Rasmussen, som nummer tre og nummer to, og dermed fik de æren for at have markeret teamets navn ved Augustløbet på Ring Djursland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nu ser alle tre kørere og Nymark Racing frem mod natløbet på Padborg Park den 3. september. Her vil der igen blive kæmpet for point i både Pro og AM klassen.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nicole Rasmussen
  • Rene Rasmussen
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •