Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Nemt at skrive, svært at udføre

Rally 
15/08/16 

To løb, først Birch Tvilum Rallyshow (Fårvang), dagen efter Yokohama Mesterskabet på Randers Havn, 2 suveræne klasse sejre, flotte generelle placeringer, så kunne Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen klappe deres Peugeot 106 Kit Car på motorhjelmen, den kører bare suverænt godt.
 

Herefter kan Jens Kristian klappe sig selv på skulderen, for sejren grundlægges hjemme på værkstedet, materiellet er altid i topstand og 100 % procent klargjort, og indsatsen fra både chauffør og codriver sædet er ligeså indestående, få fejl, så konkurrenterne skal køre både hurtigt og fejlfrit, hvis de skal køre fra det grå guld fra Holstebro.

I 1. heat i Fårvang var det dog en forkølet indsats, heldigvis må man smide et heat væk, så tiderne kom tilbage på rette spor, både i den indledende konkurrence, og i finale heatet, det var maksimal udbytte af en maksimal indsats.

Dagen efter Fårvang, så kørte Jens Kristian og Svend Åge Yokohama Mesterskabet Vest hjem i deres klasse til løbet på Randers Havn, dette skete med en knap 10 sekunders margen til Rene Janning i en tilsvarende Peugeot 106 Kitcar, inden de sidst par heat, hvor regnen gjorde den gode prøve udfordrende at køre, der vidste Jens Kristian godt, at det kunne Rene ikke hente, medmindre der kom mekaniske problemer, det gjorde der som bekendt ikke, og de kørte det sidste heat, med omtanke og kløgt, dermed 2 klasse sejre på 2 dage, og et Yokohama Mesterskab på ’bankbogen’, et perfekt udbytte på to rigtige gode prøver og løb.

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: