Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

”Det var en drengedrøm, som gik i opfyldelse”

Rally 
15/08/16 

Det var et længe ventet mål, som blev opnået, da Esben Hegelund fredag aften var til start i Birch / Tvilum Rallyshow i Fårvang. For første gang i karrieren, lykkedes det rallykøreren fra Hadsten at vinde ikke bare den ordinære konkurrence, men også tage sejren i den afsluttende finale.
 

”Det var en drengedrøm, som gik i opfyldelse,” lød det fra Esben Hegelund, da han godt svedig steg ud af sin hvide Skoda Fabia R5 efter finalen, som han vandt med et sekunds forspring til Ib Kragh.


Nummer et - en svedig Esben Hegelund var glad for sejren ved rallysprintet i Fårvang
(Foto: Hegelund Motorsport)

”Det var en hel forløsning. Lige fra jeg var her første gang i Fårvang som tilskuer og senere havde den første start i min BMW, har jeg drømt om at vinde. Jeg har taget tilløb til det flere gange, og så lykkedes det så. Det var rigtig, rigtig dejligt.”

I sine to seneste starter i Birch / Tvilum Rallyshow er Esben Hegelund kommet i finalen og sluttet på podiet. Med en anden- og en tredjeplads. Nu blev det til den længe ventede sejr.

”Vi har en rigtig, rigtig god bil, og den kører utrolig godt, og så har vi et rigtig godt team bag os, som forstår at sætte bilen op,” fortæller Esben Hegelund om hovedingredienserne til succesen i rallysprintet. Forude venter næste weekends Sydhavsrally på Lolland, der er fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally.

”Jeg føler mig helt klar, og det var dejligt at få nogle kilometer i bilen. Det var godt nok en anden bil, jeg kørte med i Fårvang, men den bil, Karsten og jeg skal køre med på Lolland, er den, vi plejer at køre med i DM, så jeg glæder mig til at komme bag rattet af den igen,” siger Esben Hegelund med en hentydning til forårets tre DM-rallyer, som han og Karsten Isaksen alle har vundet.

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre at fortsætte den stime. Karsten og jeg har en helt klar ambition om, at vi vil vinde det løb.”


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: