Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Andenplads til Ib Kragh i Fårvang

Rally 
14/08/16 

Det blev til en andenplads for Ib Kragh, da Juelsminde-køreren fredag aften var til start i det årlige rallyshow i Fårvang.
”Jeg ville gerne have stået øverst på podiet og havde håbet på en fødselsdagsgave før tid, men så må jeg bare give mig selv en gave i form af 23 DM-point i næste weekend, hvor vi kører på Lolland,” siger Ib Kragh.
 

”Indrømmet, så er jeg ikke tilfreds med at blive toer, men det var det bedste, vi kunne få ud af aftenen. Sprint er noget anderledes end rigtigt rally, og bilen ville ikke helt, som jeg ville have den til.”


Ib Kragh tog andenplads ved Rallyshowet i Fårvang
(Foto: IK Rally Racing)

I de ordinære konkurrence, som bestod af tre heats, blev det til en sammenlagt andenplads, og i finalen tog Ib Kragh også en andenplads. Men afstanden var blot på 1,1 sekunder op til vinderen Esben Hegelund.

”Vi kørte tre omgange, så det var 3-4 tiendedele, som jeg tabte pr. omgang, og hvis man går af gassen et par gange på en omgang, er det ikke meget.”

Allerede fredag og lørdag skal Ib Kragh og hans co-driver Freddy Pedersen i aktion igen. Det bliver ved Sydhavsrally, som køres på det vestlige Lolland.

”Jeg har hørt, at der er mange prøver, som går igen fra 2013, hvor jeg vandt,” siger Ib Kragh. ”Det var nogle kanonfede prøver dengang, og hvis det er noget af det samme, tegner det godt. Men vi ser det først fredag.”

”Esben er naturligvis med igen, og Steen Andersen stiller også op og har en bil, som også kan køre stærkt på toppen, så der bliver en udfordring fra dem. Men jeg føler mig godt rustet efter to weekender, hvor jeg har været ude at køre. Først Rallye Holstein i Tyskland og så Rallyshow i Fårvang.”

Ib Kragh
IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Fårvang
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: