Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Er Ring Djursland sidste chance for titelforfølgerne?

Legends Car 
13/08/16 

I Københavns gader for fjorten dage siden markerede Kevin Verner, at han mener jagten på mesterskabet alvorligt, og han øgede yderligere sit forspring. Med tre løb tilbage i sæsonen kan forfølgerne ikke afskrives endnu - men det ER ved at være sidste udkald for Tommy Laugesen og Frederik Jensen. Bag dem lurer Mathias Storbank og Kasper Bruun også på en chance.
 

Og Ring Djursland i weekenden kan vise sig at være her angrebene skal sættes ind: Både Frederik Jensen og Mathias Storbank var stærkt kørende og slog begge Kevin Verner i ren kamp, da OK Mobil 1 Legend Car Cup i foråret var på Ring Djursland. Og det skal de gøre igen, hvis de skal holde håb i udfordrerdrømmene: Storbank er godt nok på fjerdepladsen i mesterskabet, men med 321 point faktisk over hundrede point efter Kevin Verner med 437. Også Frederik Jensen på trediepladsen har med 346 point et godt stykke op til den førende og selv den nærmeste forfølger Tommy Laugesen er med 358 point også sat noget på plads.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Som de drevne Legend-cup-fans ved, så er mesterskabet ikke afgjort før det sidste løb er kørt, og intet er umuligt – men let bliver det ikke for forfølgerne. Kevin Verner kom godt ud af København mens de nærmeste forfølgere alle tabte terræn. Det er NU de skal vise hvad de kan!

Kampen er noget tættere i Old Boys-divisionen, hvor kun 21 point skiller den førende Henrik Vejen (429 point) fra Kim Schmidt Petersen (408 point). Men statistikken taler til Henrik Vejens fordel, for i foråret var han aldeles suverænt kørende på Ring Djursland og hentede de perfekte 100 point med hjem fra dén raceweekend. Siden har de to i toppen været meget lige og konsekvent lagt afstand til forfølgerne, hvoraf den nærmeste er Anders Sonne Hyrup med 302 point på kontoen.

Sædvanen tro lover det godt for weekendens race på Ring Djursland, der bliver indledningen på en intens sæsonafslutning og et hårdt program. Om fjorten dage (27.-28. august) kører OK Mobil 1 Legend Car Cup den næstsidste afdeling mens finalen finder sted bare en uge senere (3.-4. september) med et brag af et løb, Night Race på Padborg Park.

OK Mobil 1 Legend Car Cup
www.legendscup.dk

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Legends Car
  •