Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Det bliver en sjov weekend

Legend Car 
12/08/16 

Sidste gang Kevin Verner satte sine dæk på Ring Djursland var der lidt problemer med kørsel i regnvejr. I den kommende weekend skal det være sjovt og der skal hentes point til kontoen.
 

Ved det seneste afdeling på Ring Djursland drillede regnvejret opsætningen af bilen hos Autoforum Racing Team Silkeborg. Det skulle nu være løst efter den succesfulde weekend ved Copenhagen Historic Grand Prix.


Kevin Verner er klar til regn.
(Foto: Motorsporten.dk)

I København kom der også lidt vand på banen og her mener ARTS teamet at de har løst problemet. Det var en lille ting som skulle justeres og så virkede bilen fint i regnvejr.

Kevin Verner kender Ring Djursland rigtig godt og er sikker på at weekenden skal gå godt. Uanset om det bliver en våd eller en tør weekend så er teamet klar til at hente point så det kan udbygge mesterskabsføringen.

Faktisk forventer Kevin at udbygge sin føring i mesterskabet med lidt point. Kevin slapper aldrig af men han tager heller ikke en halv chance, og den stil skal forsættes i weekenden, hvis man spørger den unge mand selv !

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Legend Car
  •