Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Ferien er slut

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/08/16 

Sommerferien er slut for Frederik Nymark og Nymark Racing. Selvom der har været sommerpause i DST serien, har den unge racerkører passet sin træning og der er også blevet tid til at opdatere bilen fra ende til anden.
 

Frederik Nymark kan næsten ikke vente på at komme tilbage i bilen efter sommerpausen. Han har passet sin træning og en masse dele er blevet opdateret eller udskiftet på bilen. Så det er sikkert at manden, der i øjeblikket ligger nummer to i mesterskabet, er klar til kamp.


Hele Nymark Racing er klar til Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Og der skal kæmpes på Ring Djursland i denne weekend. Frederik ligger i øjeblikket nummer to i mesterskabet og vil gerne hente en masse point, men han kan også mærke pustet fra stærke konkurrenter i nakken.

Derfor er det vigtigt at få en masse point på kontoen i weekenden, til at kunne være med i mesterskabet. Der er lovet regn i noget af weekenden og det bekymrer ikke teamet, for løsningen er klar.


Frederik Nymark er fokuseret på weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Vi har et rigtigt fin regnvejrs setup til Ring Djursland, så om solen skinner eller banen er våd, så er jeg meget meget sikker på min bil” fortæller den unge Nymark inden weekenden.

Hele teamet bag Nymark Racing er klar til en god og fornøjelig weekend og er klar til også at støtte op omkring Nicole og Rene Rasmussen, der også kæmper i teamets farver, for selv om de leger OL i Brasilien, dyrker Nymark Racing motorsport i Danmark

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •