Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Debutant-overraskelse på Djursland

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/08/16 

En overraskelse bliver en del af feltet i OK MOBIL 1 DST i weekenden på Djursland. Det er Nicki Petersen fra Hornslet, der debuterer i den nye superklasse i dansk motorsport, og han kan gå hen og blive et spændende bekendtskab i Danish Supertourisme Turbo.
 

Han er kun 21 år, men alligevel er det efterhånden 11 år siden, han første gang kørte race i en gokart, og Nicki Petersen har siden både kørt Nascar i USA og siddet i én af de store tordenbiler i DTC.

Det er Alex Stubberup Frederichsen, der har fået plads til Nicki Petersen i sit team. Kim Rødkjær er den ene af de to kørere i teamet, og Kenneth Jensen skulle have været den anden. Men den hurtige Jensen er også en dygtig pilot, og han befinder sig oppe i de højere luftlag i weekenden, og han kan derfor ikke være med på Ring Djursland.

- Derfor er der blevet plads til Nicki. Han er en meget talentfuld kører, og jeg glæder mig til at præsentere ham på Djursland, fortæller Alex Stubberup Frederichsen. Nicki Petersen kører med nr. 74. Det er det nummer, der følger ham.

Han har selv beskrevet sig som en temperamentsfuld kører, og han arbejder med at blive dygtigere til at administrere dette temperament, når han sidder i en racerbil, så det kan omsættes til maksimal fart.

Før lørdagens tidtagning i OK MOBIL 1 DST er der fire træningspas, og det betyder, at Nicki Petersen får mulighed for at lære supertourisme-raceren bedre at kende, inden det gælder om at køre den hurtigste omgang.

www.supertourisme.dk

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •