Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Familie fighten forsætter på Ring Djursland!

Yokohama
1600 Challenge 

12/08/16 
Yokohama

Efterårssæsonen for Jerkel Racing starter på Ring Djursland i denne weekend når den 4 afdeling af 1600 Challenge mesterskabet skal køres. Ligesom ved åbningsløbet på Jyllands Ringen tidligere i år vil både Kenneth Jerkel, og Brigitte Klintskov Jerkel være at finde i det store 1600 Challenge felt.
 

Tidligere i år da Kenneth og Brigitte kørte mod hinanden på Jyllands Ringen, var det Brigittes første løbs weekend. Derfor var det ikke opsigtsvækkende at Kenneth var den som kom bedst ud af den weekend. I den indbyrdes duel mellem mor og søn står den undertiden 1-0 til Kenneth efter løbet på Jyllands Ringen, da sønnen Kenneth var hurtigst i både kvalifikationen, heat 1 og heat 2. I mesterskabsstillingen har Kenneth et point mere end Brigitte, dette på trods af at Kenneth i år kun har kørt en weekend i 1600 Challenge mod Brigitte som til gengæld har kørt to løbs weekender indtil videre.


(Foto: Gulmark Photo)

Det store spørgsmål er hvordan det kommer til at gå på Ring Djursland mellem mor og søn. Brigittes debut weekend på Jyllands Ringen var en hård omgang, da noget af weekenden blev kørt i regn og snevejr. Derfor tog debutanten det med ro og gennemførte weekenden i meget fin stil, dog gennemførtes weekenden bagerst i feltet med et godt hul op til de næste biler. Men på Ring Djursland ved den seneste afdeling i 1600 Challenge havde Brigitte overraskende meget fart i bilen og endte med at sætte nogle meget gode omgangs tider. Faktisk så gode at det endte med at blive hurtigere end det hurtigste Kenneth nogensinde har kørt på samme bane.


(Foto: Gulmark Photo)

Holder Brigitte farten kan familie duellen mellem mor og søn ende med at blive rigtig spændene. Da det er ikke nogen hemmelighed at Ring Djursland ikke er Kenneths favorit bane. Så skal Brigitte slå Kenneth på ren rå speed, og give ham baghjul i år, så skal det nok være på Ring Djursland da Kenneth historisk set køre meget hurtigere på Jyllands Ringen og Padborg Park. Brigitte holder dog ikke kun fokus på kampen mod hendes søn, da hun lige nu indtager en 3. plads i Rookie mesterskabet, en placering hun meget gerne vil holde fast i helt til sæsonen er slut, så der skal kæmpes på Djursland i denne weekend.


Brigitte Jerkel
(Foto: Gulmark Photo)

Kenneth kommer dog ikke til Ring Djursland helt uden selvtillid, da han pt fører mesterskabs i Danish Endurance Championship. Kenneth som aldrig kørt bedre og hurtigere end hvad han har gjort i denne sæson, vil uden tvivl gøre alt hvad han kan for ikke at få baghjul af mor Jerkel!

Det skal blive spændene at se hvad det hele ender med, vejrudsigten for weekenden siger blandet vejr. Og der vil højst sandsynligt falde noget regn over banen i løbet af weekenden.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag:
Træning 11:50
Kvalifikation 14:15

Søndag:
Løb 1 09:35
Løb 2 13:40

Frederikke Sevaldsen
Jerkel Racing


Læs mere om:
  • Brigitte Klintskov Jerkel
  • Kenneth Jerkel
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: