Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Jesper Bisted: ”Vi går efter en klassesejr”

Rally 
11/08/16 

Fredag aften står den atter på rallysprint i Fårvang, hvor der for 38. gang skal køres race. Og med på deltagerlisten er naturligvis også Bisted Motorsport.
 

”Det er en god og sjov aften, hvor man som rallykører dels får kørt noget godt race, dels en sjælden gang har mulighed for også at være sammen med publikum, som vi ellers bare racer forbi ude på hastighedsprøverne,” siger Jesper Bisted. ”Her er det hele samlet centralt omkring servicepladsen, hvor rallyfans det ene øjeblik kan stå ved hegnet og kikke på en, og det næste øjeblik kan troppe op ved rallybilen og få en snak.”


Jesper Bisted jagter en klassesejr, når der fredag aften køres rallysprint i Fårvang

Jesper Bisted stiller atter til start med sin faste co-driver Arly Larsen ved siden af sig, og de har en klar ambition. ”Vi går naturligvis efter en klassesejr, men vi ved også, at det kan blive svært,” siger han. ”Jacob Madsen og Rasmus Sørensen er to hurtige drenge, så dem skal vi i hvert fald slå, hvis vi skal have en chance for at vinde klassen.”

Udover at gå efter en klassesejr har Jesper Bisted også en anden opgave i forbindelse med løbet.

”Vi skal bruge rallysprintet som en slags dæktest,” forklarer han. ”Vi har købt nogle Dmack-dæk, som vi skal prøve af, og hvis de fungerer lige så godt som de dæk, vi normalt anvender, vil vi nok fremover skifte til dem, da de er billigere i indkøb.”

Bisted Motorsport
www.bisted-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Fårvang
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: