Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Slut på sommerferien

Formel Ford - DK 
10/08/16 

Sommerferien er nu endelig slut, og selvom den ikke har budt på ræs, så har Frederik og teamet ikke ligget stille, tværtimod!
 

Nye initiativer
Efter en helt fantastisk weekend i Belgien, på Spa Francorchamps, var hele holdet klar til sommerferie. Der har været fart på i første halvdel af sæsonen, og batterierne trængte til at blive ladet op. Men hvis man skal blive til noget i denne sport, så betyder sommerferie ikke, at man bare smider sig i solvognen ved siden af en pool. Der skal stadig arbejdes hårdt, specielt fysisk. Og der skal tænkes fremad hele tiden.


Frederik Vesti
(Foto: Dan Knudsen)

Et af de nye initiativer der blev taget fra teamets side, var at få arrangeret en testweekend i Formel 4. Således fik Frederik med hjælp fra RS Competition mulighed for at teste på Red Bull Ring i Østrig i klassen over Formel Ford, nemlig Formel 4. Det er en bil, der er en fuldblods Formelbil, med vinger, hvilket betyder at den kan køre en del stærkere, specielt i svingene. Testen var et forsøg på at optimere Frederiks reaktionsevner og gøre kørsel i Formel Ford en smule lettere.

Testen forløb rigtig fint, og undervejs viste Frederik, at han kan køre rigtig stærkt. Således slog han faktisk den bedste tid, der blev sat til sidste Formel 4 løb på Red Bull Ring i 2015. Imponerende af en knægt på 14 år! Nu bliver det interessant at se om han kan transformere det over til Formel Ford.

Ring Djursland - 13-14/8
Det vil vi få et klart billede af i den kommende weekend, hvor feltet igen besøger Ring Djursland. Sidste gang man besøgte bakkerne på Djursland, fik Frederik bevist at han kan være med. Det var kun manglende erfaring og sort uheld der holdt ham fra en topplacering. Erfaringen har han nu fået masser af, og uheld er ikke noget man tænker på i teamet. Og med succesen i Belgien i frisk erindring er forventningerne til weekenden rigtig gode.

Både bilen, teamet og Frederik er toptunet og alle glæder sig rigtig meget til sidste halvdel af sæsonen, der også byder på aftenræs på Padborg Park. En noget speciel oplevelse, både for kørerne og tilskuerne. Men først gælder det Ring Djursland. Ses vi..?

- Strive For Greatness -

Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Ring Djursland
  • 14/08/16 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •