Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Hill Climb

Rally Team Mejer helt til tops i Munkebjerg Hill Climb 2016

Hill Climb 
10/08/16 

Mejersejer - 2 x Mejer på podiet i Munkebjerg Hill Climb
Forud for Munkebjerg Hill Climb søndag den 7. august, kunne man på Historisk Motorsport Danmarks hjemmeside under Munkebjerg Hill Climb læse, at både Heino Mejer og Kurt Mejer var blandt favoritterne til at vinde Munkebjerg Hill Climb 2016.
 

Citat fra munkebjerghillclimb.dk:
”... får dog hård konkurrence fra far og søn, Kurt og Heino Mejer fra Horsens, der stiller op med to identiske Volvo 242 turbo fra starten af 1980’erne med omkring 300 HK hver. Kurt Mejer er en dreven rad fra rally i 1980’erne og har mange sejre i historisk rally i starten af 2000 tallet, hvor han var hurtigste mand herhjemme. Den position er nu overtaget af hans søn Heino Mejer, der i dag er Danmarks suverænt hurtigste historiske rallykører. I 2015 vandt han alle løb, han deltog i og blev uofficiel dansk mester i historisk rally. Han fører de samme mesterskab overlegent i 2016, og Heino Mejer er blandt favoritterne til totalsejren i Munkebjerg.”


Heino Mejer kører bredt gennem hårnålesvinget på Munkebjergbakken
(Foto: rallypics.dk)

Historisk Motorsport Danmarks forudsigelser kom til at holde stik. Heino Mejer kom øverst på podiet som generel vinder af Munkebjerg Hill Climb 2016, med Kurt Mejer på en flot 3. plads kun 16/1.000 sekund efter Johnny Pedersen på andenpladsen.


Heino Mejer på vej mod den generelle sejr i Munkebjerg Hill Climb 2016
(Foto: rallypics.dk)

Da Johnny Pedersen kører i en anden klasse, betød resultatet også, at Heino og Kurt Mejer kunne hoppe på podiet da klassepræmierne skulle uddeles. Her blev det til en 1. plads til Heino Mejer og en 2. plads til Kurt Mejer – Danmarks hurtigste mand i historisk rally i 80’erne kan endnu, selvom sønnen Heino Mejer har overtaget tronen, og kan kalde sig kongen af Munkebjerg.


Kurt Mejer i hårnålesvinget på Munkebjergbakken
(Foto: rallypics.dk)

Rallyshow 2016 i Fårvang den 12. august
Næste gang Kurt og Heino Mejer skal kæmpe i de voldsomme Volvo 242 turbo, bliver den kommende fredag den 12. august. Her afvikles det årlige rallyshow i Fårvang for 38. gang.

Teamet er efter resultaterne i Munkebjerg skoven sat op til at vise endnu et flot resultat i Fårvang. Her er konkurrencen dog væsentlig større, da hele den danske rallyelite stiller til start.

Både Kurt Mejer og Heino Mejer ser frem til at vise de flotte Volvo’er frem for publikum, både på den hurtige løbsstrækning, og ikke mindst i serviceområdet, hvor der er rig lejlighed til at se bilerne, og få en snak med kørerne.

Alle er velkomne til at kigge forbi og få en snak. Vi er på servicepladsen ved Tvilum Scanbirk fra kl. 15.30, og gør klar til at køre med i præsentationsrunden der køres kl. 16.45. Første heat starter kl. 17.00. Kom, kig og snak.


Kurt Mejer på Munkebjergbakken, på vej mod den generelle 3. plads
(Foto: rallypics.dk)

/Rally Team Mejer

Viggo Johansen


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  • Munkebjerg
  • 07/08/16 - Munkebjerg - Hill Climb
  • 12/08/16 - Fårvang - Rally
  •