Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Travlt efterår i vente for Opel rallyteam

Rally 
10/08/16 

Jacob Madsen og Line Lykke Jensen har holdt sommerferie på førstepladsen i Danmarksmesterskabet i rally. Sommeren er dog blevet brugt på træning til efterårets tre DM rally og den tjekkiske afdeling af europamesterskabet i rally, der køres den 26.-28. august. Allerede i juni var de i Tjekkiet for at stifte bekendtskab med de tjekkiske veje i en afdeling af det tjekkiske mesterskab.
 

Efter halvdelen af løbet var kørt, måtte de dog udgå, da et hul i køleren gjorde det umuligt at fortsætte. I juli blev Jacob Madsen nummer tre generelt i det traditionsrige KOMO rallysprint ved Gammelrand ved Kalundborg og vandt sin klasse.


(Foto: Jokum Tord Larsen / jokumtordlarsen.com)

Ambitionen med EM løbet i Tjekkiet er at måle sig mod Opels fabrikskørere i juniorteamet, der stiller til start med tre biler. Blandt andet sidste års vinder af ADAC Opel Rally Cup. Første optræden bliver dog i BIRCH Tvilum Rallyshow, der køres ved Fårvang allerede på fredag den 12. august. Weekenden efter køres fjerde afdeling af DM i rally på Lolland. Sydhavsrally på Lolland med rallycentrum i Horslunde udgør også tredje afdeling af Opel Corsa Rally Cup.

Opel Danmark


Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  • Line Lykke Jensen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: