Formel 4

Nicklas Nielsen udbygger føring

Formel 4
09/08/16

Efter en succesrig weekend på Red Bull Ring for nyligt, så strålede solen igen over Nicklas Nielsen, denne gang på Nürburgring. 2 gange var den unge danske kører på podiet, kun i det tredje løb var der ingen succes.
Vigtigst var dog at Nicklas Nielsen fik samlet flere og meget vigtige points til rookie-mesterskabet i Formel 4.

Efter en god kvalifikation, kunne Nicklas Nielsen lørdag eftermiddag starte 1. løb fra en placering som nummer 4. Efter lidt problemer ved starten, kæmpede Nicklas Nielsen en hård kamp med sin nærmeste konkurrent i rookie klassen, Juri Vips. Det lykkedes da også for Juri Vips at komme forbi danskeren, men fighter-egenskaberne hos Nicklas Nielsen er ikke blevet væk, og han fik tilbageerobret sin placering. Da løbet sluttede var Nicklas Nielsen på fjerdepladsen, lige uden for podiepladserne, men med sejr i rookie-mesterskabet.

(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Søndag formiddag skulle 2. løb køres og her startede Nicklas Nielsen fra en placering som nummer 6. Dette løb udviklede sig til et løb hvor der skulle køres frem i feltet, og det blev det, for Nicklas Nielsen kunne tilsidst glæde sig over at være kørt i mål som nummer 3 i løbet og dermed en podieplads.

Weekendens 3. løb skulle afvikles søndag eftermiddag. Nicklas Nielsen startede som nummer 7, men det forløb slet ikke som det skulle. Desværre var konkurrenterne hurtigere og Nicklas Nielsen gled lige så stille baglæns gennem feltet. Han sluttede løbet som nummer 17 og på en placering som nummer 7 i rookie-mesterskabet.

Trods den dårlige afslutning på weekenden, så virkede Nicklas Nielsen alt i alt godt tilfreds med forløbet:
"Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med resultatet fra lørdag. Men i det sidste løb i dag tabte jeg alt for mange placeringer. Det var virkeligt svært at komme tilbage. Ærgerligt. Nu gælder det for os om at få den bedst mulige forberedelse til løbene på Zandvoort. Vi har virkelig brug for nogen flere podieplaceringer her i den sidste del af sæsonen. Heldigvis er Zandvoort ikke nogen ukendt bane for mig i en formel bil."

Nicklas Nielsen tager 265 points med sig når feltet tager til Zandvoort. Der køres om godt 1½ uge i dagene 19 - 21 august. Det er andensidste runde i mesterskabet, så de tre løb kan blive meget afgørende inden sidste runde der køres i oktober.