Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CarBuddii SSC i drager nordpå

Special Saloon 
09/08/16 

CarBuddii SSC har de seneste år haft tradition for at afholde en af deres afdelinger i Norge på Rudskogen nær Rakkestad, og 2016 er ingen undtagelse. Det kan godt være, at der kun er 9 tilmeldte SSC kørere, men de får selskab af en del Nordmænd, så der bliver helt sikkert noget at se til for kørerne. Faktisk er der så mange deltagere samlet, at CarBuddii SSC feltet fordeles i to andre felter. Således kører Super Touring divisionen sammen med GT3, GT4 og GT5, og GT-B, Super-GT og Extreme divisionerne kører sammen med GT1 og GT2.
 

I den samlede stilling ligger Hans Hartmann p.t. på førstepladsen, og han er med i Norge. Han vil garanteret forsvare den position det bedste han har lært. I GT-B divisionen fører Michael Klostermann, og han er samtidig nummer to i det samlede mesterskab. Også han vil hel sikkert gøre sit til at holde den position i Norge.

I Super-GT deltager Rune Ydstebø og Per Frost. Lige nu har Per Frost en komfortabel føring i divisionen, men Rudskogen er nok det tætteste man kommer på en hjemmebane for Rune Ydstebø, så Per Frost skal virkelig præstere, hvis han skal holde Rune bag sig.


Per Frost var også på Rudskogen i 2015, så han kender banen, og vil gøre alt for at udfordre Rune Ydstebø deroppe
(Foto: Keld Dohm)

Tidsplan og yderligere information om løbet kan findes her: www.racingnm.no/runde6

CarBuddii SSC
www.specialsalooncar.dk

Keld Dohm


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/08/16 - Rudskogen Motorsenter - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her