Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Igen dobbeltpole til Porsche på Nürburgring

ADAC GT
Masters 

07/08/16 

Kevin Estre forbedrede gårsdagens startposition til en bedre. Det kunne så heller blive bedre idet han skal starte fra pole. Der blev byttet plads med polesætteren til gårsdagens løb, Robert Renauer.
Ligesom i den første kvalifikation var det utroligt tæt med hele 18 biler inden for det første sekund.
 


Kevin Estre
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Der var stort set optimale betingelser på Nürburgring til dagens kvalifikation til søndagens løb i ADAC GT Master. Det betyder blå himmel, rimelige temperaturer og en anelse vind. Dermed var det lagt op til endnu en ny kvalifikationsrekord. Den blev forbedret lørdag, og søndag lykkedes det for Kevin Estre at pille godt en 1/10 sek. yderligere af. Kvalifikationrekorden lyder nu på 1:27,046. Den 'gamle' rekord satte Robert Renauer ved lørdagens kvalifikation. Polepositionen for Kevin Estre var også ensbetydende med at det var den første han satte i ADAC GT Masters serien, samtidigt med at det var den første for hans team KÜS Team75 Bernhard.


Nicolaj Møller Madsen og Marcus Winkelhock bilen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

På andenpladsen kom polesætterne fra igår med Robert Renauer og Marting Ragginger. Faktisk satte de kun tredjebedste tid men da teamet der satte andenbedste tid fik en straf på tre placeringer bagud, gik pladsen til førnævnte.


Nikolaj Roguive
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicolaj Møller Madsen og Marcus Winkelhock havde egentligt sat en tid hvor de skulle starte fra 6. pladsen, men grund af en straf fra lørdag blev de rykket 10 placeringer bagud til starten søndag. For Nicolai Sylvest og Nikolaj Roguive var det ingen succes. De skulle starte som nummer 20.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nürburgring
  • 07/08/16 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •