Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest og Nikolaj Roguive på podiet

ADAC GT
Masters 

06/08/16 

Nicolaj Møller Madsen og Marcus Winkelhock udgik
Dobbelt sejr til Porsche i lørdagens løb på Nürburgring. Nicolai Sylvest på podiet sammen med Nikolaj Roguive. Det var udkommet efter det første af denne weekends to løb.
Det var David Jahn og Kevin Estre der vandt løbet og deres anden sejr i sæsonen. På andenpladsen kom næste Porsche kørt af Robert Renauer og Martin Ragginger.
Nicolai Møller Madsen og Marcus Winkelhock måtte desværre udgå kort før mål efter et sammenstød med en konkurrent.
 


Starten
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

De to Porscher der startede fra forreste startrække, var også dem der sluttede løbet forrest. Det var dog ikke i samme rækkefølge idet de to biler byttede plads undervejs i løbet. Der var i særdeles i de første omgange at det var rigtigt spændende hvor der virkelig blev kørt om placeringerne. Duellanterne fra de næste startplaceringer bevarede deres placeringer frem til det obligatoriske pitstop.


Vinderen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Det var en smart pitsstop strategi der sørgede for skiftet i føringen. David Jahn stoppede en omgang senere end Robert Renauer og skiftede med Kevin Estre. Det gav franskmanden en mulighed for en hurtig omgang og det lykkedes for enden af start/mål langsiden at komme forbi Martin Ragginger i den ellers førende Porsche. Kevin Estre kunne med succes forsvare sin føring til målstregen og kunne køre over til sin og makkerens anden sejr i sæsonen. Martin Ragginger kørte over målstregen 1,6 sekund efter. Hvis der var jubel over sejren, så var det der også på tredjepladsen idet det var første podieplacering til Nicolai Sylvest og Nikolaj Roguive i denne sæson. Det var samtidig sejren for kørerne i rookie-mesterskabet man sikrede sig.


Podiet - Nicolai Sylvest yderst til højre
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicolai Sylvest:
"Der kom automatisk et stort pres på os med vores startplacering som nummer 3. Men det lykkedes mig at få en god start og jeg kunne forsvare min placering hele vejen. Det var svært at komme længere frem. Jeg kørte lige op med Porscherne men kunne ikke komme forbi. Men vi er super lykkelige for vores podieplacering i denen sæson. Nu kan vi kun håbe på at vi kan gøre det mindst lige så godt i søndagens løb."


Sylvest
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Det var et løb med uheld for Nicolaj Møller Madsen og Marcus Winkelhock. Nicolaj Møller Madsen startede som nummer 15 og kunne køre sig flere placeringer frem. Han afleverede bilen til Marcus Winkelhock fra en placering som nummer 11. Marcus Winkelhock forsatte fremmarchen og nåede frem som nummer 7, men blev involveret i et sammenstød med en konkurrent kort før mål. Bilen blev så meget beskadiget at løbet var slut for den dansk/tyske konstellation. Ydermere besluttede løbsledelsen at det var Marcus Winkelhock der var skyld i uheldet og teamet blev idømt en straf på 10 placeringer efter søndagens kvalifikation.


Ved siden af den sorte Porsche, Audien med Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nürburgring
  • 07/08/16 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •