Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

3. startplads til Nicolai Sylvest

ADAC GT
Masters 

06/08/16 

I kvalifikationen til lørdagens løb var det Robert Renauer og Martin Ragginger i Porsche der var de hurtigste. Den anden plads i forreste startrække gik David Jahn og Kevin Estre også i Porsche.
Og så er det at på tredjepladsen at vi finder Nicolai Sylvest og Nicolaj Roguive i deres Mercedes AMG SLS GT3 og får dermed en god startplacering til løbet senere lørdag.
Nicolaj Møller Madsen der debuterer i serien, starter fra en placering som nummer 15.
 


Martin Ragginger og Robert Renauer
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Straks fra starten af den 20 minutter lange kvalifikationsession, blev der kørt rigtige hurtige tider. Den hidtidige kvalifikationrekord for klassen på Nürburgring på 1:28,082 stod for fald. Tilsidst lykkedes det da også at slå rekorden fra 2015 da Martin Ragginger kørte tiden 1:27,181 og dermed også kørte teamet til start på pole position i lørdagens løb. David Jahn kørte en tid der var ca. 2/10 langsommere og starter fra anden startposition.


Nicolai Sylvest
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicolai Sylvest og Nicolaj Roguive kørte sig til deres hidtil bedste kvalifikationsresultat endnu i år. De starter som nummer tre i lørdagens løb. Det blev også til et bedste kvalifikationsresultat for konstellationen på fjerdepladsen idet Norbert Siedler og Jaap van Lagen i Lamborghini kørte sig ind her. Tredje startrække udgøres af Jordan Pepper og Daniel Abt i Bentley Continental og med de i øjeblikket førende Jules Gounon og Daniel Keilwitz som kører i Corvette C7.


Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicolaj Møller Madsen der debuterer i denne weekend i ADAC GT Masters, der deler en Audi R8 LMS med Markus Winkelhock, kørte sig ind til en startplacering som nummer 15.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nürburgring
  • 07/08/16 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •