Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

HM Racings Martin V. Jensen rykkede tættere på top 3 i DTC

DTC 
05/08/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFor HM Racing blev Copenhagen Historic Grand Prix et godt løb. Godt nok kunne man ikke gentage de løbssejre og top 3-placeringer i finalen, som var tilfældet ved den forudgående MASCOT DTC-afdeling på Ring Djursland, men Martin V. Jensen slog i de københavnske gader sit navn fast som en seriøs medaljekandidat i årets mesterskab.
 

Før Copenhagen Historic Grand Prix var han på sjettepladsen i mesterskabet. Efter løbet indtager han fjerdepladsen i den samlede stilling og bag sig har han bl.a. den forsvarende mester Casper Elgaard.

”Det var en rigtig god weekend, og pointmæssigt er vi kommet godt med. Indrømmet, jeg havde nok ikke inden løbet regnet med, at jeg ville ligge der i tabellen, hvor jeg ligger nu,” siger Martin V. Jensen.


Martin V. Jensen har grund til at smile - han er nu firer i mesterskabet

Et solidt avancement fra en dårlig tidtagning sendte ham op gennem rækkerne, så han til sidst kunne slutte på fjerdepladsen – og samtidig tage pokalen som bedste mand blandt U21-kørerne – et mesterskab, hvor han også er med i toppen af tabellen.

For Martin V. Jensen fik løbsweekenden ikke den bedste start. Da tidtagningen var overstået, fandt man hans navn helt nede på 18. pladsen.

”Jeg nåede ikke at få den første fri omgang, og på den næste blev der indsat en safety car på grund af et uheld, og derefter kom der regn,” siger han. ”Så set i det lys er jeg meget tilfreds med min fjerdeplads i finalen.”

Mens det støt og roligt gik fremad for Martin V. Jensen, havde teamkammerat Nicholai Eberhard en hård weekend på Bellahøj Park.

”Det startede ellers godt for mig med næsthurtigste tid i tidtagningen, men så skete der pludselig ting og sager i tidtagningen, hvor andre røg forbi mig og jeg ikke fik mulighed for at forsvare min tid, da der blev indsat safety car,” siger Nicholai Eberhard. ”Havde jeg ikke været uheldig, havde jeg fået en bedre startposition end den 12. plads, jeg endte med.”


Nicholai Eberhard før starten på Copenhagen Historic Grand Prix

Nicholai Eberhard fik en god start på sit første løb.

”Jeg kom godt op i rækkerne og lå på den ottendeplads, som ville give pole position til andet løb, men så faldt derr en møtrik af gearskiftet, så jeg ikke kunne skifte gear, og jeg endte som nummer 16,” siger han. Herfra arbejde Nicholai Eberhard frem til en ellevteplads i andet heat og en niendeplads i finalen, så han nu indtager niendepladsen i mesterskabet.

HM Racings næste løb i MASCOT Danish Thundersport Championship køres den 28. august på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg.

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 31/07/16 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS