Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Nicklas Nielsen går efter podiet på Nürburgring

Formel 4 
05/08/16 

I denne weekend deltager Audi-Junior Nicklas Nielsen i sæsonens 6. løbs-weekend i Formel 4 på legendariske Nürburgring!
Sidst Nicklas kørte løb her, var i Audi TT CUP – hvor han kørte hurtigste tid i træningen!
 

Nürburgring kender han særdeles godt – efter sidste års test i Formel 4 med US Racing (Gerhard Unger og Ralf Schumacher), der gav Nicklas hans første test i en Formel 4, dagen efter han vandt WSK i Karting i Italien. Her overbeviste han stort, hvilket førte til at flere teams kæmpede om hans gunst til denne sæson!

Sidste uge testede det Team Danmark/DASU støttede stor talent to dage på banen, i sin CarBuddii sponserede Tatuus F4 – fra Neuhauser, så han møder velforberedt til weekendens løb.


Nicklas Nielsen overhaler start nr. 29 Mike Schumacher (søn af Michael Schumacher)

Efter sidste løb på Red Bull Ring oser Nicklas Nielsen af selvtillid, og målet for denne weekend er at komme på podiet, samt at udbygge føringen i Rookie mesterskabet for nye kørere som han fører.

Om forventningerne til weekendens løb siger Nicklas:
”Efter sidste løbs resultater på Red Bull Ring, ser jeg frem til den kommende weekend på Nürburgring. Efter de 2 testdage som vi havde, har jeg en god fornemmelse forud for weekenden. Farten var god, både i vådt og tørt, og der blev testet nogle nye ting på bilen som så ud til at fungere rigtig godt. Jeg er sikker på vi får endnu en god weekend, med top placeringer.”

Hannes Neuhauser – Team Chef Neuhauser Racing:
”Efter 3 rigtigt gode løb på Red Bull Ring for to uger siden, er det vores mål at forsøge at gøre det ligeså godt denne weekend, og igen komme på podiet. Vores test på Nürburgring har vist at dette er mulig, hvis alt kører som det skal. Nicklas fører rookie-mesterskabet, og det er vort mål at beholde denne føring til sæsonen er slut.”

Racing for Nicklas N.


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • 07/08/16 - Nürburgring - Formel 4
  •