Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Audi tester dansk racertalent med Tysk GT3-stjerne

ADAC GT
Masters 

01/08/16 

Det danske stortalent Nicolaj Møller Madsen har gjort det så godt denne sæson, At Phoenix og Audi nu tester ham i GT3 Masters i weekenden med den tidligere DTM og F1kører Markus Winkelhock
 

En nuværende andenplads i både det europæiske GT4-mesterskab, og i Silver Cup i GT3 Blancpain Sprint Series. Det unge danske supertalent Nicolaj Møller Madsen har haft en fremragende sæson indtil videre.
Det har man også lagt mærke til hos Audi, som nu giver den unge racerkører fra Søndersø mulighed for at vise sig frem blandt de allerbedste. Hans team, Phoenix Racing, stiller en Audi til start i weekendens GT Masters på Nurburgring i Tyskland. Her skal han dele bilen med Markus Winkelhock, der til daglig er fabrikskører for Audi Sport og tidligere har kørt Formel 1 og DTM.


(Foto: Nicolai Møller Madsen Racing)

- Det bliver en kæmpe mulighed for mig til at vise mig frem foran nogle af de allerbedste. Markus Winkelhock er virkelig en dygtig kører, så der er noget at leve op, så jeg glæder mig helt vildt, fortæller Nicolaj Møller Madsen.
Markus Winkelhock var sidste år Nicolaj's coach i Audi Sport TT Cup, så de kender hinanden rigtig godt, Makus kommer direkte fra 24h løb på Spa hvor de kæmpede med om sejren!
Han fortæller samtidig, at løbet bliver under helt andre vilkår, end han er vant til.
- Når jeg kører i GT4 eller i Blancpain skal jeg koncentrere mig om mange ting, der ikke har med selve løbet at gøre. I GT Masters kommer jeg til at køre i et topprofessionelt setup, så det eneste jeg skal koncentrere mig om, er at køre fra de andre, fortæller han.


(Foto: Nicolai Møller Madsen Racing)

Fabrikskørerkontrakt tættere på end nogensinde
Med løbet på Nurburgring i GT Masters får Nicolaj Møller Madsen mulighed for at bevise over for både Audi og alle andre, at han er en kører, der er værd at satse på i fremtiden. Målet for 2017 er en kontrakt som fabrikskører og et sæde i Le Mans.
- Denne her weekend kan vise sig at blive meget afgørende for min fremtid. Hvis jeg gør det godt, er der ingen tvivl om, at vejen til at få en professionel kontrakt som fabrikskører er blevet væsentligt kortere, fortæller han.

Løbet kan følges live på Nicolaj Møller Madsens hjemmeside, eller du kan komme ud til Audi Odense på Søndag d 7 August kl 12.00 - 14.30 og se løbet Live samt få en lidt mad og hygge.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 07/08/16 - Nürburgring - ADAC GT Masters
  •