Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Team Flexlease.nu vil bryde Magnussens bybanedominans

DTC 
29/07/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHistorisk set er Jan Magnussen landets bedste racerkører, når der køres på bybaner i Mascot DTC-serien, men det faktum skal ændres af Team Flexlease.nu, når 4. afdeling i weekenden køres på Bellahøj Park i København.
 

Alles øjne er rettet mod Jan Magnussen, når 4. afdeling af Mascot DTC-serien i weekenden køres på Bellahøj Park i København. Banen er nemlig en såkaldt bybane, og her har Magnussen historisk set været ganske suveræn i DTC-serien. Den dominans tror TeamFlexlease.nu dog på, at de kan bryde på banen i København, så de på søndag har overtaget føringen i teammesterskabet.

”Vores ambition er, at vi får begge biler i top 5 og overtager føringen i teammesterskabet,” siger teamchef John Nielsen og fortsætter:

”Kasper viste gode toner på bybanen i Aarhus, og han har speeden – den skal han have frem igen, så skal han nok komme i top 3. Og Frederik rejste sig på Djursland efter en dårlig weekend i Aarhus, så hvis han fortsætter det, kommer han stensikkert i top 5.”

Optimismen er også kæmpestor efter seneste afdeling, hvor teamets to kørere, Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff, stod på sejrsskamlens to øverste trin.

”På bybanen i Aarhus lykkes det blandt andet at sætte hurtigere omgangstid end Jan i finalen, og sammen med den optimisme, vi tog med fra Ring Djursland, er forventningerne, at vi kan køre lige op med Jan (Magnussen, red.), der er stærk på bybaner. Taktikken er at skrabe en masse point sammen i alle løbene og ikke satse unødigt, så vi pludselig står med en halvskadet bil,” siger Kasper H. Jensen, og Frederik Schandorff deler troen på en toppræstation:

”Når man fører U21-mesterskabet og ligger nummer fire samlet, er forventningerne som altid store. Jeg elsker udfordringerne ved bybaner, så der er lagt op til en weekend med masser af spænding – og en masse point til både det individuelle- og teammesterskabet.”

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 31/07/16 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS