Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Ny udfordring for Kevin Verner

Legend Car 
29/07/16 

Han syntes ventetiden har været lang, men i weekenden skal Kevin Verner igen i bilen. Det bliver med en ekstra udfordring i form af en ny bane som Legend Car serien aldrig har kørt løb på før, nemlig Copenhagen Historic Grand Prix i København.
 

Optakten til denne weekends løb har dog ikke været optimal for den unge racerkører. Han har nemlig ligget syg siden i mandags. Han er dog ved at være klar og forventer at være ’fit for fight’ når det går løs lørdag morgen.


For anden gang i år skal Kevin køre mellem betonklodser
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner har dog forberedt sig inden løbet i København. De har testet lidt på Padborg Park, hvor det meste af tiden dog gik med at køre dæk og bremser til. Både bilen, teamet og køreren er helt klar til weekenden.

”Det bliver dejligt at komme i gang igen. Jeg glæder mig til at prøve den nye bane midt i København. Det er en bane som er ny for os alle så det er en sjov udfordring”, fortalte Kevin inden han satte kursen mod København.

Banen ved Copenhagen Historic Grand Prix i København er som alle andre bybaner opbygget så der skal køres mellem de berygtede betonklodser. Det bliver en rigtig udfordring for Kevin Verner og ARTS.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 31/07/16 - Bellahøj (Gadeløb) - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS