Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Ny travl weekend venter for Nicolai Sylvest

DTC 
29/07/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicolai Sylvest har ikke haft en juli som de fleste teenagere. Den har nemlig ikke stået på ferie for den 19-årige racerkører fra Jægerspris.
Han skal nemlig for tredje weekend i træk sidde bag rattet af en racerbil. Ja, rent faktisk skal han i den kommende weekend køre hele to!
 

”Jeg skal være med i Copenhagen Historic Grand Prix,” fortæller Nicolai Sylvest. ”Her kørte jeg første gang sidste år, hvor jeg sammen med min far kørte i Pro-Am-løbet i hans gamle, grønne Lotus Cortina. Den skal vi også deltage med i år, hvor vi bl.a. skal kæmpe mod Tom Kristensen og Nicki Thiim, men derudover skal jeg også køre med i DTC-feltet.”


(Foto: Sylvest Motorsport)

Det bliver endnu engang Massive Motorsport, Nicolai Sylvest skal køre for i Danish Thundersport Championship, men det bliver første gang, at han skal køre en af de store DTC-biler på en gadebane.

”Det bliver noget af en udfordring at få den store bil rundt, og det gælder om at holde sig ude af problemerne og undgå nærkontakt med betonmurene,” siger han. ”Selv om det er min første start på banen på Bellahøj i en DTC-racer, så har jeg den fordel, at jeg kender banen fra sidste år.”


(Foto: Sylvest Motorsport)

Copenhagen Historic Grand Prix bliver som nævnt den tredje weekend i træk, hvor Nicolai Sylvest skal køre race. For to uger siden var han i Sydfrankrig, hvor han stillede til start for Massive Motorsport i et 24-timers løb, men desværre nåede holdet ikke særligt langt. Kort inde i løbet måtte de udgå.

”En helt ny servopumpe gik i stykker, og da en udskiftning af den kræver, at man piller motoren ud af bilen, var enhver mulighed for at opnå en placering forduftet, også selv om vi var blandt de hurtigste i tidtagningen,” siger Nicolai Sylvest.

Bedre held havde han sammen med Nicolaj Rovigue, da han atter startede for AMG Team Zakspeed i ADAC GT Masters-serien. I teamets Mercedes AMG GT3 blev det i et felt af 33 andre biler bl.a. til en syvendeplads i et af de to løb, der blev kørt på Red Bull Ring i Østrig.


(Foto: Sylvest Motorsport)

Med venlig hilsen
Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Nicolai Sylvest
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 31/07/16 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •