Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Dennis Andersen og Anders Fjordbach til start for Lamborghini

Blancpain GT
Endurance Series 

28/07/16 

De to team-kammerater hos High Class Racing Dennis Andersen og Anders Fjordbach deltager i den kommende weekenden i verdens største løb for GT3 Sportsvogne – det ikoniske SPA 24H.
Her får de chancen i en Lamborghini Hurican – der bliver indsat af Lamborghinis officielle fabriksteam Grasser Racing.
 

Sidste år delte de to team kammerater en Ferrari på Spa, hvor Anders i løbets første halvdel brillerede ved at overhale halvdelen af feltet og kører sig frem på en andenplads – og det fra midten af feltet. Desværre udgik de først på natten efter et uheld.

Sidste års samarbejde har resulteret i at de i år deler den Polar Seafood Sponserede Renault RS01 – som Kevin Magnussen satte banerekord med på Jyllands Ringen - i Renault Sports Trophy der køres i forbindelse med Europan Le-mans Serien.
Her brillerede Dennis Andersen ved sidste løb på Red Bull Ring for en uge siden, med en stærk 5 plads.

De to team kammerater ser frem til løbet på Spa og siger før løbet:

Dennis Andersen:
”Efterhånden som datoen for Spa 24 er kommet tættere på, har jeg kunnet mærke stærkere og stærkere, at jeg gerne ville køre dette løb igen i år. Derfor er jeg også begejstret over, at det er faldet på plads med et sæde i Team Grasser's Lamborghini, og at jeg også her kan dele bil med Anders Fjordbach. Et 24 timers løb er altid en stor udfordring - og det omskiftelige vejr i Ardennerne er ofte en faktor. Team Grasser har dog tidligere vist at de har en hurtig bil - med gode resultater i deres Lamborghini - og jeg kommer til at dele bilen med 3 meget kompetente kørere, så jeg håber at vi kan have et stærkt løb!”

Anders Fjordbach:
”Jeg er super lykkelig over at have fået muligheden for at deltage i 24H Spa.
Det absolut største GT3 i verdenen - et løb hvor alle de store team, samt de bedste kørere i verden, kommer for at vise kræfter!
Med to sejre i træk på Nurburgring i VLN serien, er der godt med selvtillid og jeg glæder mig at prøve at udfordre de allerbedste igen!
Ikke nok med at det er de hårdeste konkurrenter, så har jeg også været så heldig at få tre kanon medkørere! Diego Alessi, Nicolas Pohler og min vante makker Dennis Andersen, som jeg har fået et helt vildt godt samarbejde med! En ren fornøjelse at køre med ham, så jeg glæder mig ualmindeligt meget”.

Gottfried Grasser – Team Chef:
”Til 24h SPA her har vi en stærk kører-besætning, hvad der er særdeles vigtig i Pro/AM klassen! Med de resultater som Dennis har vist som AM kører er jeg sikker på at vi har et godt team. De tre andre kørere på bilen er alle kendte, hurtige kørere - med Anders' sejre ved VLN på Nürburgring, til Pohler og Alessi der har vundet løb i ADAC GT Masters. Mine forventninger til løbet er i første omgang at kørerne kører... Og undgår at blive involveret i uheld – så er jeg sikker på at vi med denne kører-besætning kan køre en top-3 placering hjem i den stærkt besatte Pro Am klasse!”

High Class Racing

Peter Utoft


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • High Class Racing
  • Spa-Francorchamps
  • 31/07/16 - Spa-Francorchamps - Blancpain GT Endurance Series
  •