Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Danske racerstjerner bakker igen op om Race for Riget

CHGP 
27/07/16 

CHGPI forbindelse med CHGP den 30.-31. juli kan publikum købe en køretur som passager ved siden af en racerkører, og alle indkørte midler doneres ubeskåret i lige fordeling mellem BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet og Dansk Røde Kors.
 


(Foto: CHGP / Bjarne Bredal)

Race for Riget er blevet et fast element i Copenhagen Historic Grand Prix, og en fantastisk mulighed for tilskuerne til at komme helt tæt på alle de professionelle racerkørere. I én time både lørdag og søndag er det muligt for alle gæster og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix, at købe en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til velgørenhed.


(Foto: CHGP / Bjarne Bredal)

Siden Race for Riget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt i 2010, er den samlet donation på 1,7 millioner kroner. I år vil det indsamlet beløb ubeskåret blive ligeligt fordelt mellem BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet og Dansk Røde Kors.


(Foto: CHGP / Bjarne Bredal)

Den 4-dobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen er ambassadør for Race for Riget, og det danske raceres får følgeskab af en perlerække af prominente racerprofiler, herunder den 9-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen, Porsche fabrikskører Michael Christensen, de to Young Driver kørere fra Aston Martin Nicki Thiim og Marco Sørensen, samt sportsvognskører Christoffer Nygaard og rallycross-kører Ulrik Linnemann.

  Navn Bil Kategori Pris
1 Jan Magnussen Corvette Z06 Guld 2.500
2 Tom Kristensen Audi R8 V10 Guld 2.500
3 Michael Christensen Porsche Cayman GT4 Clubsport Guld 2.500
4 Nicki Thiim Koenigsegg CCXR Edition Carbon Guld 2.500
5 Christioffer Nygaard Aston Martin Vanquish Black Carbon Guld 2.500
6 Ulrik Linnemann Superturisme Turbo Sølv 1.500
7 Marco Sørensen Nissan Juke R 2.0 Sølv 1.500
8 TBA Peugeot Spider Cup Sølv 1.500
9 Anders Carlsson Audi S1 quattro Sølv 1.500

Derudover tæller vores bronze-kategori til 1.000 kr. pr. køretur attraktive bilmodeller som: Porsche 991 GT3 RS, Porsche 991 GT3, Ferrari 488 Spider, Ferrari 458 Speciale, Porsche 997 GT3 RS, McLaren MP4-12, Porsche Cayman GT4, BMW M2 med flere leveret med støtte fra Race for Rigets mangeårige støttepartner Sportscar Event.

Billetter til Race for Riget købes i løbsweekenden på Bellahøj Park i Rytterområdet benævnt R2. Billetsalget påbegyndes både lørdag og søndag morgen den 30.-31. juli kl. 09.00 i Race for Rigets billetvogn, og der kan købes billet i tre forskellige kategorier, startende med 1.000 kr. (Bronze), 1.500 kr. (Sølv) og 2.500 kr. for Guld-kategorien, hvor det endvidere er muligt at vælge din yndlingschauffør – så længe der er ledige billetter.

Billetter til CHGP kan købes på www.chgp.dk eller www.billetlugen.dk

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 31/07/16 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS