Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen tilfreds efter VM-løb i Tyskland

FIA WEC 
26/07/16 

World Endurance ChampionshipTrods et svært udgangspunkt og en slutplacering som nummer seks er Michael Christensen alligevel tilfreds med VM-løbet i Tyskland. Den kommende uge står først på tre dages test af Porsches kommende GT-racerbil, og derefter en weekend i København, hvor han deltager i Copenhagen Historic Grand Prix.
 

Efter det ternede flag blev viftet, og markerede afslutningen på det 6-timers lange VM-løb på Nürburgring søndag aften, kunne Porsche-piloterne Michael Christensen og Richard Lietz notere en slutplacering som nummer seks. Normalt ikke et resultat, som er tilfredsstillende for den ambitiøse duo, som var med til at sikre Porsche VM-titlen for konstruktører sidste år. Men i de forgangne tre afdelinger i FIA WEC verdensmesterskabsserien, har de to kørere også måtte sande, at deres Porsche 911 RSR fra Dempsey Proton Racing ikke har samme speed som især konkurrenterne fra Ford og Ferrari.


(Foto: Porsche PR)

”Løbet gik faktisk helt okay for os. Det lyder måske mærkeligt, når man slutter som nummer seks, men bilen kørte godt, og vores team leverede endnu engang et fejlfrit stykke arbejde hele weekenden igennem, forklarede Michael Christensen efter løbet.

”Vi vandt løbet her på banen sidste år, men for at være ærlige kan vi ikke gøre det bedre i øjeblikket. Det må vi acceptere. Når det er sagt, så stopper vi aldrig med at forsøge vores bedste. Vores manglende fart taget i betragtning, er vi nødsaget til hele tiden at være ekstra fokuserede, da vi skal gøre en forskel på alle parametre lige fra den perfekte omgang til benzinpåfyldningen i pitten,” uddyber danskeren ærligt.


(Foto: Porsche PR)

Porsche er verdens mest succesfulde sportsvognsmærke, og den tyske fabrik er ved at udvikle en helt ny racer til næste sæson - og Michael Christensen er én af testkørerne.

”Det er spændende at være med til udviklingen af Porsches kommende GT-racerbil sideløbende med indsatsen i WEC. Allerede i denne uge har vi tre testdage, hvor vi fortsætter den minutiøse testkørsel af bilen, der allerede imponerer os alle.”

Og nu til Copenhagen Historic Grand Prix
Næste opgave for Michael Christensen og Porsche bliver femte afdeling i FIA WEC verdensmesterskabsserien, som afvikles for første gang i Mexico den 1.-3. september.

Inden da er Michael Christensen til stede i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix den 30.-31. juli i København, hvor danskeren stiller op i Royal Pro/Am-løbene i en klassisk Porsche 911 fra 1965. Dertil er Michael Christensen også bag rattet af en helt ny Porsche GT4 Clubsport, når velgørenhedsarrangementet Race for Riget afvikles selvsamme weekend. I Race for Riget har publikum mulighed for at købe en passagertur og således opleve den snævre bybane fra første parket.

www.michaelkchristensen.com

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 24/07/16 - Nürburgring - FIA WEC - FIA VM
  •