Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kører til 24H Barcelona 2016

Job & handel 
25/07/16 

 
 
 

Kører søges til 24H Barcelona 2016

Team Sally Racing søger kørere til 24 timers løbet i Spanien på catalunya 2-3-4 September 2016

Bilen vi deltager med er vores Renault Clio III Sport som er optimeret til langdistance løb.(Renault Clio III Sport er den mest vindene bil i serien, i klasse A2)

Vi søger for at få alt materiale og udstyr sendt til Spanien. Vi vil sørger for forplejning på banen det eneste du selv skal er at komme med dit køreudstyr og din licens.

Vi fører mesterskabet på nuværende tidspunkt og vi går selvfølgelig efter stadig at fører efter løbet i Spanien

Team Sally har deltaget i 24H Serien siden 2008 og har flere sejre og kikke tilbage på. i 2015 år endte vi i det samlede FIA Mesterskabet på en 2 plads ud af 26 Teams.

Kontakt nu for mere info og pris

Jesper Sally 40151570
Martin Sally 22486055 - msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.