Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Nicklas Nielsen går efter føringen i Rockie mesterskabet

Formel 4 
22/07/16 

I den kommende weekend er den unge Team Danmark/DASU elite kører Nicklas Nielsen til start ADAC f4 løbet på Red Bull Ring i Østrig for Neuhauser Racing.
Efter sidste løbsweekend på Oschersleben, hvor Nicklas dumpede fra føringen i Rockie mesterskabet ned på en 4 plads ser han frem til igen at kunne sætte mange point ind på kontoen.
 

Hans frie fald i mesterskabet skyldtes ikke så meget Nicklas kørsel – men at han to gange på samme weekend var involveret i andres uheld der kostede ham føringen i det hårde mesterskab, hvor blandt andet Mick Schumacher deltager.
Mick er søn af den 7 dobbelte F1 verdensmester Michael Schumacher.


Nicklas i hans Racing for NicklasN/Carbuddi sponserede Tatus Formel 4

Nicklas Nielsen møder velforberedt til løbet efter at han deltog i en to dags test på Red Bull Ring – Her kørte han de hurtigste tider i regnvejr og tørvejr – foran bl.a. den førende i mesterskaber Joey Mawson.

Løbet på Red Bull Ring består af 3 løb. En om lørdagen og to om søndagen. Der køres træning fredag og tidtagning lørdag.

Om sine forventninger til løbet udtaler Nicklas Nielsen:
”Jeg ser frem til weekenden på Red Bull Ring. Jeg havde 2 gode testdage på banen inden jeg tog til Zandvoort og kørte Audi TT. Der blev testet en masse forskellige ting på bilen og jeg blev testet i flere forskellige vejrforhold. Både speeden i tørvejr og regnvejr var rigtig god, og jeg er sikker på at det bliver en god weekend med topplaceringer. ”


Nicklas Nielsen med Team Chef Hannes Neuhauser

Hannes Neuhauser – Teams Chef Neuhauser Racing siger:
”Efter to svære løbsweekender, er jeg sikker på at det ved den kommende løb på Red Bull Ring igen går fremad, og at han igen vil være at finde forrest i feltet som på Sachsenring.

Vores test på Red Bull ring i forrige uge gik rigtig godt. Med hans sejr og anden plads i Audi TT Cup på Nürburgring sidste weekend har han fået styrket selvtilliden. Det gør at jeg ser positivt på den kommende weekend, hvor målet må være at samle så mange point som muligt i Mesterskabet, og tilbageerobringen af første pladsen i Rockie Mesterskabet.”

Tidsplan Formel F4 Red Bull Ring

Fredag 22. Juli
Fri træning 1 08:30
Fri træning 2 11:05
Tidtagning gr. 1 15:40
Tidtagning gr. 2 16:05

Lørdag 23. Juli
Løb 1 14:45

Søndag 24. Juli
Løb 2 09:50
Løb 3 13:45

Alle løb kan følges live på:
adac-motorsport.de/livestream-adac-formel-4.html

Tider fra alle løb og træning kan følges live på:
livetiming.raceresults.nu/oschersleben

Racing for Nicklas Nielsen


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Red Bull Ring
  • 24/07/16 - Red Bull Ring - Formel 4
  •