Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicklas Nielsen vinder første løb på Zandvoort

Audi Sport TT Cup 
16/07/16 

På den noget udfordrende bane midt i klitrækkerne ved Zandvoort, vandt Nicklas Nielsen i dag sin første sejr i Audi Sport TT Cuppen. Og så fik han Patrick Egsgaard med i Top 10 da denne kom i mål som nummer 9 i lørdagens løb.
 


Nicklas Nielsen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Allerede i kvalifikationen først på formiddagen, bevidste Nicklas Nielsen igen sit potentiale og sikrede sig pole position til løbet der blev kørt kort efter middag. Straks fra start satte Nicklas Nielsen sig igennem og bevarede sin føring fra pole. Desværre blev afbrudt allerede efter en omgang da et par konkurrenter kørte galt.


Patrick Egsgaard med #42
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Men det bragte ikke Nicklas Nielsen ud af rytmen. Straks efter genstarten var han i front igen og blev der indtil løbet var slut.


Podiet
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Det blev også til et godt løb for landsmanden Patrick Egsgaard. Han startede fra en placering som nummer 11 og da han kunne holde sig ude af alle nærkampene, blev han i stedet belønnet med 2 placeringers fremrykning og sluttede som nummer 9 i lørdagens løb.


Nicklas Nielsen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicklas Nielsen:
"Det er en helt utrolig følelse jeg for første gang i Audi Sport TT Cuppen kan stå øverst på podiet. Det var et rigtig godt løb, der desværre blev afkortet på grund af et uheld. Jeg ville gerne have kørt den fulde distance. Men jeg glæder mig naturligvis over førstepladsen, og håber at jeg kan gentage den i morgen, hvor jeg skal starte som nummer 2."

Lige så tilfreds var Patrick Egsgaard:
"I forbindelse med kvalifikationen havde vi et par problemer med bilen. Derfor var det ikke muligt at nå længere frem end til 11. pladsen. Derimod kørte jeg et godt løb og kunne slutte det som nummer 9. Målet for i morgen er at slutte i Top 5."

Søndagens løb køres med løbsstart kl. 10,20

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Patrick Egsgaard
  • Zandvoort
  • 17/07/16 - Zandvoort - Audi Sport TT Cup
  •