Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Travl sommer med to store løb

24H Series 
11/07/16 

Nanna og Martin Gøtsche har endnu engang en travl sommer foran sig. Allerede i 11. juli tager de af sted til det Sydfranske omkring Marseille og Nice, hvor de begge endnu engang skal køre et løb sammen med det Tyske team ARTTHEA SPORT.
 

Løbet, 24H SERIES PAUL RICARD, køres den 15-17. juli på den flotte Circuit Paul Ricard. Her skal Nanna og Martin deltage i deres Porsche 991 GT America sammen med de to tyske kørere, Klaus Werner og den nyeste kører Henry Littig – hvor de skal konkurrere mod 54 andre teams fra hele verden, heriblandt 3 rene danske teams/biler og i alt 17 danske kørere.

ARTTHEA SPORT ligger på nuværende tidspunkt på 1. pladsen i serien, i SPX klassen for specialbyggede racere. Der er ikke så langt ned til nummer 2, som er Leipert Motorsport i deres Lamborghini, så det er vigtigt for ARTTHEA SPORT at få kørt nogle point hjem i Frankrig.

Løbet kan følges på www.24Hseries.com samt på MotorsTV som i øjeblikket er en gratis kanal på You See.


Nanna Gøtsche
Når Nanna og Martin vender hjem den 18. juli, er der kun få dage til at gøre klar til det næste løb som køres den 30 – 31. juli i Bellahøj/København.
 

Martin og Nanna er endnu engang blevet inviteret til at deltage i Copenhagen Historic Grand Prix i klassen ROYAL Pro/Am, hvor de bland andet skal konkurrere mod Tom Kristensen, Dindo Capello, Marco Sørensen, Nicki Thiim og Michael Christensen med flere, i alt 15 ældre biler skal køre i klassen, hver med to kørere.
 


Martin Gøtsche
Martin og Nanna skal deltage i to Volvo Amazone 122 veteraner, som er gjort klar til race. Volvoerne skal køre mod Lotus Cortinaer, Porsche 911’ere samt en Ford Escort, hvor Volvoerne har deres fordele hvis det bliver regn.
 

Løbet i Bellahøj er en af de muligheder der er for at møde Martin og Nanna, idet det er eneste løb i 2016 som de kører i Danmark, så kom forbi i pitten og se de spændende gamle racere. Som tidligere nævnt, så køres løbet den 30-31. juli – nærmere oplysninger om billetter samt adgang til løbet kan ses på www.CHGP.dk
 

TecKart
Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Paul Ricard
  • 17/07/16 - Paul Ricard - 24H Series
  •