Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Optimalt udbytte i modvind

GT4 European Series 
10/07/16 

Der er fortsat fart over feltet hos racerkøreren Nicolaj Møller Madsen. I weekenden kørte han sit første løb på en af motorsportens helt store og historiske racerbaner, nemlig Spa i Belgien.
 


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Her skulle den fjerde afdeling af GT4 European Series afgøres. Et løb som danskeren på forhånd godt vidste, ville blive et svært løb for Porschen med nummer 119, men også et løb der skulle køres sikkert hjem med flest mulige point i hus.

- Vores målsætning til det her løb var, at få point med hjem – det vil sige, en samlet top 10-placering i racet, fortæller Møller Madsen. Vi kæmper med om mesterskabet, så det handler om at være konstant og komme sikkert i mål hver gang.

En top 10-placering var også en målsætning ,der blev opfyldt og såmænd også en del bedre. Med kun tre omgange i kroppen inden fredagens kvalifikation formåede den hurtige PROsport-kører at kvalificere bilen som den hurtigste af alle Porscherne, og samlet som nr. otte ud af de 29 startende biler.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

- Løbet startede godt, men vores udfordring var en meget ’løs bil’ og ikke mindst, en udstødning der revende. Den revnede udstødning kostede os en del speed på langsiderne, som betød, at vi virkelig skulle kæmpe for det, fortsætter fynboen.

Hurtige pitstops fra teamet og sikker kørsel, sikrede danskeren og Porschen en femteplads i det intense to timers-race på Spa.

- Selvfølgelig er man sulten efter mere, især når man også fører mesterskabet. Jeg synes dog godt, vi kan være tilfredse med femtepladsen taget omstændighederne i betragtning. Vi er nu nummer to i mesterskabet, men mangler kun 1,5 point op til den førende – det skal vi nok hente, slutter han af.

Nu skal de to PROsport Porscher på sommerferie og tjekkes godt igennem på værkstedet, inden det går løs i Budapest om to måneder.

Nicolaj Møller Madsen Racing


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •