Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen vil fortsætte god stime i Canada

SportsCar
Championship 

08/07/16 

Christina Nielsen og hendes italienske holdkammerat Alessandro Balzan stiller i weekenden til start for Scuderia Corsa i den amerikanske IMSA serie, der afvikler deres syvende afdeling på Mosport i Canada.
I deres Ferrari 488 GT3 skal de to forsøge at fortsætte deres gode stime, med sejr i sidste løb på Watkins Glen og podieplaceringer i de seneste fire løb i GTD klassen.
 

Med de mange podieplaceringer og to sejre i år fører Christina Nielsen og Alessandro Balzan den stærkt besatte GTD klasse med 13 point ned til Farnbacher og Riberas i Porsche 911 GT3 R. Yderligere otte point efter er Lally og Potter i Audi R8 LMS GT3, efterfulgt af Bleekemolen og Keating i Dodge Viper GT3-R.


(Foto: Jan Kaiser)

Med hele 15 biler i feltet på 40 biler, er GTD klassen den største klasse i løbet på Mosport, hvor også Jan Magnussen stiller til start for Corvette Racing i GTLM klassen. GTD klassen er fordelt på 6 forskellige bilmærker, 3 styk Audi R8, 4 Lamborghini Huracán, 4 Porsche 911, 1 Dodge Viper, 2 BMW M6 og 1 Ferrari 488.


(Foto: Jan Kaiser)

Til trods for sejren ved seneste løb på Watkins Glen, stiller Christina Nielsen til start med behersket optimisme. "Mosport passer ikke helt godt til vores bil. Jeg er vild med Mosport og de hurtige sving, men vores bil fungerer ikke helt optimalt på den type bane. Men vi har til gengæld et stærkt team i ryggen, og vi fik masser af god erfaring med os fra Watkins Glen, så vi giver os ikke uden kamp. Men det er også vigtigt for os, at se på den samlede stilling og få så mange point med os fra den bane som overhovedet muligt".

Løbet, der varer 2 timer 40 minutter, afvikles søndag den 10. juli kl. 17.05 dansk tid og kan følges live på imsa.tv

Christina Nielsen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Mosport Park
  • 10/07/16 - Mosport Park - SportsCar Championship
  •