Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Møller Madsen sikrer sig fast sæde i europæisk GT4-mesterskab

GT4 European Series 
07/07/16 

Efter en smule usikkerhed hvorvidt Nicolaj Møller Madsen skulle deltage i resten af det hårde GT4-mesterskab, er det nu sikkert. Han er endelig bekræftet sæsonen ud i GT4 European Championship hos det tyske PROsport Performance.
 

Først på året greb Nicolaj Møller Madsen chancen hos teamet, da en anden kører måtte melde afbud på grund af sygdom, og allerede i det første løb på den franske bybane i Pau, brillerede danskeren og gjorde sig stærkt bemærket med en sejr. En måned efter var han igen tilbage i Porschen og kunne sikre sig føringen af mesterskabet allerede efter det andet løb. De flotte resultater har også betydet, at teamet og sponsorerne har arbejdet mod, en fuld sæson, der nu endelig er lykkes.

- Det er så fantastisk, at jeg har sådanne nogle engagerede og motiverede sponsorer, som tror på mig. De er gang på gang skyld i, at det her kan lykkes, jubler Nicolaj Møller Madsen.

Allerede i den kommende weekend drager den hurtige fynbo så mod Ardennerne, hvor det gælder en udfordrende weekend på den smukke Spa-bane i Belgien. Her skal han forsøge at forsvare sin føring i mesterskabet.

- Jeg glæder mig helt sindssygt til weekenden. Dog er Spa-banen ikke en ’Porsche-bane’, så det er en weekend vi bare skal igennem på bedste vis. Vi håber på regnvejr, for så mener jeg, vi kan slå til, lyder det fra en begejstret Møller Madsen.

Udover løbet på Spa betyder den nye kontrakt, at han senere på året gæster Hungaroring og Zandvoort for de resterende to afdelinger af GT4-mesterskabet.

Husk at du kan følge med fra Spa hele weekenden lige HER.

Nicolaj Møller Madsen kører i Porsche nummer 119 sammen med Andreas Patzelt. Kvalifikationen køres fredag eftermiddag, mens selve løbet skydes i gang lørdag kl. 12:35.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • 10/07/16 - Spa-Francorchamps - GT4 European Series
  •