Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Sejren var der næsten for Møller Madsen

Blancpain GT
Sprint Series 

05/07/16 

Et udfordrende race på Nürburgring sluttede med en andenplads i Blancpains Silver Cup for den danske racerkører, der altså nærmest kunne smage sejren efter søndagens racerløb.
 

Det var dog ikke en weekend helt uden problemer for Phoenix-teamet og Nicolaj Møller Madsen. Fredagens kvalifikation gik ikke som ønsket, da det ikke lykkedes teamkammeraten Markus Pommer at få sin bedste omgang, og dermed måtte der tages til takke med en 28. plads samlet, mens det rakte til en 4. plads i Silver Cuppen.

I lørdagens kvalifikations-løb formåede de to kørere, at avancere sig op til en 16. plads samlet og en 1. plads i Cuppen, men efter ’code 80’ og en mistet radioforbindelse, blev der mistet tre pladser. Uheldet stoppede dog ikke der – en omgang efter blev bilen ramt af en konkurrent, snurrede rundt og endte i sandkassen. Heldigvis fik Møller Madsen bilen fri af gruset, og kørte bilen i mål på en samlet 22. plads og andenplads i Silver Cup. Det betød, at bilen med den danske kører også skulle starte søndagens løb fra 22. pladsen.

I søndagens store race, skred det også flot frem og det blev til et sikkert avancement til en 2. plads i Silver Cup og en 15. plads i det store felt. Afslutningsvist skulle Markus Pommer i bilen og med kun 17 minutter, skete der noget, der kunne sikre dem guldet i stedet for sølv.

- Vi får en besked om, at den førende bil har modtaget en straf og skal en tur i pit. På det tidspunkt er vi blot 2,1 sek. efter, og det vil betyde en sejr til os i Silver Cuppen, fortæller Møller Madsen.

Dermed handlede det bare for Pommer om, at få kørt bilen sikkert i mål. Desværre ignorerede den førende bil straffen, og selv efter en reminder, vælger man til Møller Madsens store skuffelse, at annullere straffen.

- På en måde, føler vi at sejren blev taget fra os. Vi valgte af bakke af, da det var sikkert at de andre fik en straf. Vi er rigtig skuffede over, at man har valgt at håndtere sagen sådan. Vi havde speed til en samlet top 10 og en sejr i Silver Cup.

Udover det flotte resultat, havde den hurtige fynbo 18 VIP-gæster med, som fulgte ham tæt weekenden igennem og fik luksus forplejning i Audi Loungen.

- Jeg skylder dem en STOR TAK for deres support og støtte. Det betyder alt, slutter Møller Madsen af.

Husk at du altid kan følge med på Nicolaj Møller Madsens facebookside her.

Nicolaj Møller Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 03/07/16 - Nürburgring - Blancpain GT Sprint Series
  •