Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Skuffende weekend på Watkins Glen

SportsCar
Championship 

04/07/16 

Det lykkedes ikke for Jan Magnussen og Antonio Garcia at gentage 2014-sejren på Watkins Glen. Corvette-duoen sluttede på en 7. plads i søndagens løb på den amerikanske racerbane.
 

I 2014 vandt Jan Magnussen og Antonio Garcia 6-timersløbet på Watkins Glen i staten New York, men i weekendens udgave måtte makkerparret nøjes med en skuffende 7. plads.


(Foto: Richard Prince / Corvette Racing)

– Vi kører for at vinde, og en 7. plads vil vi naturligvis aldrig være tilfreds med, lyder det fra Jan Magnussen.

– Ikke desto mindre var det hvad, vi kunne opnå. Vi gav den alt, hvad vi kunne, men vores konkurrenter var bare hurtigere. Mere er der desværre ikke at sige til det.

Havde styr på Porsche, men ikke Ford
Det var Magnussen, som startede løbet i den gule Corvette C7.R #3 fra en 8. plads, og mens han formåede at holde rivalerne fra Porsche bag sig, var det straks sværere med de øvrige konkurrenter fra BMW, Ferrari og især Ford.

– Mine stints var ret udramatiske, og jeg fokuserede mest på at komme igennem trafikken så problemfrit som muligt. På visse tidspunkter kunne jeg kæmpe lidt med Ferrarierne, men vi kom aldrig rigtigt ind i kampen.


(Foto: Richard Prince / Corvette Racing)

Kæmpede sig frem til 4. pladsen
Takket være blandt andet en effektiv pitstrategi lykkedes det for Magnussen og Garcia at kravle op gennem feltet og på et tidspunkt indtage 4. pladsen i GTLM-klassen.

Makkerparret måtte dog tage til takke med en 7. plads, da den gule Corvette drønede forbi det ternede flag ved afslutningen på det seks timer lange løb. Et løb, som blev vundet af Ford, der høstede en 1-2-sejr på den tidligere Formel 1-bane.

– Det er ret åbenlyst, at vi er begyndt at mangle fart, især efter Le Mans. Men vi har også oplevet små fremskridt denne weekend. Vi har stadig masser af arbejde foran os, og heldigvis har vi verdens bedste crew til opgaven, forklarer Jan Magnussen.


(Foto: Richard Prince / Corvette Racing)

Tillykke til Christina Nielsen
Danskeren sender dog en hilsen til sin danske kollega Christina Nielsen, som sammen med sine to medkørere sejrede i GTD-klassen søndag eftermiddag.

Næste gang, Jan Magnussen skal i aktion for Corvette Racing, bliver allerede i næste weekend den 9.-10. juli på Mosport-banen Canada.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Watkins Glen
  • 03/07/16 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •